Arhiva pentru eticheta: ultimatum

Consiliul Județean Timiș trimite un ultimatum pentru Primăria Timișoara: dacă nu predă stâlpii de la Dumbrăvița, se pierde finanțarea europeană

Consiliul Județean Timiș trimite un ultimatum pentru Primăria Timișoara: dacă nu predă stâlpii de la Dumbrăvița, se pierde finanțarea europeană

Rămasă fără soluții pentru a convinge primăriile din Dumbrăvița și Timișoara să predea primul tronson din drumul județean care leagă orașul de nodul de urcare pe A1 de la Giarmata, Consiliul Județean Timiș a decis să transmită, public, un ultimatul pe adresa municipalității timișorene. Ne dați stâlpii sau… pierdem finanțarea europeană. Din păcate, administrația județeană

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Nicolae Robu, ultimatum pentru Ionuţ Nasleu: ori cu mine ori cu prietenii acuzaţi de consum de droguri

Primarul Nicolae Robu a recunoscut că problemele pe care fostul său consilier şi actualul şef de la societatea Pieţe SA încep să-i afecteze imaginea. Edilul-şef spune că acum nu se mai poate vorbi despre atribute acordate amicilor lui Ionuţ Nasleu, acum există probleme cu legea.

Călin Popescu Tăriceanu

Criza continuă în coaliţia guvernamentală. Tăriceanu îi dă un ultimatum lui Dăncilă

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat în termeni duri rectificarea bugetară operată luni de către guvern. Mai mult, liderul ALDE a ajuns la concluzia că, inclusiv bugetul pe acest an a fost unul prost. Drept urmare, Tăriceanu i-a dat un ultimatum premierului Viorica Dăncilă ca, până pe 20 august, să pregătească un amplu program de reformă.

curtea de conturi

S-a saturat de Poli! Robu: Sa plece toti plangaciosii, putem lua in calcul si desfiintarea

Cu jucători cu importante restanțe salariale și rezultate mai degrabă mediocre, ACS Poli pare că începe să-l calce pe nervi pe primarul Nicolae Robu. Acesta spune că s-a săturat de „plângăcioși” și că problema se pune în termeni ultimativi. Robu a răbufnit după remiza de luni seară, cu Gaz Metan Mediaș.

Si totusi, in ce calitate il da Lae Robu afara pe Popica de la Poli? De ce antrenorul are dreptate, iar primarul nu

O știre a făcut înconjurul țării, atât în ziarele sportive, cât și cele generaliste. Este vorba de amenințările cu destituirea proferate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la adresa antrenorului lui ACS Poli, Ionuț Popa.

Inca un ultimatum de la primarie pentru cablisti: Dati jos firele, altfel le taiem noi!

Primăria Timișoara va trece, teoretic, la tăierea cablurilor care aproape că dărâmă stâlpii pe mai multe străzi din oraș. Firele ar fi trebuit să dispară de aproape patru ani, dar furnizorii de servicii au ales să ignore, în mare parte, prevederile legale. Rămâne de văzut dacă se va trece și la fapte.

Nicolae Robu

Ultimatum pentru juristii primariei! Robu suspenda oficial finantarea sportului

Primarul Nicolae Robu le cere juriștilor din subordinea lui fie să găsească, până luni, o formulă legală pentru finanțarea cluburilor sportive și a Asociației Timișoara Capitală Culturală, fie să-și asume, prin semnătură, lipsa unei astfel de variante. Momentan, un lucru e cert: niciun ban nu va mai ajunge la cele cinci asociații.

Nu-l poate da afara, dar primarul Robu vrea sa-l „dubleze” pe Ioan Cojocari

Fără legătură cu „ultimatumul” dat de PSD, primarul Nicolae Robu susține că s-a gândit mai demult să-l dubleze pe secretarul Ioan Cojocari la avizarea legalității proiectelor de hotărâri ale CL Timișoara. Deși social-democrații cer demiterea lui Cojocari, Robu spune că acest lucru nu este posibil și oricum nimeni nu i-a sesizat vreo ilegalitate comisă de acesta.

Ultimatum pentru Sunda din partea conducerii lui ACS Poli

ACS Poli Timişoara nu a pierdut niciun joc oficial anul acesta, dar evoluţiile băieţilor pregătiţi de Aurel Şunda au fost, până acum, dezamăgitoare. Conducerea clubului, sătulă să asiste la neputinţa jucătorilor, i-a dat un ultimatum antrenorului, imediat după parodia din ultima partidă de pe teren propriu cu Săgeata Năvodari.

Ultimatum de la Profi: „Ingerii Galbeni” nu-si mai pot face de cap

Clienții magazinelor Profi pot respira ușurați. Ei nu vor mai putea fi bruscați sau sechestrați de angajații firmei de tractări „Îngerii Galbeni”. Aceştia nu mai pot interveni pentru a bloca maşini sau a da amenzi, fără să fie sesizaţi de responsabilii magazinelor Profi. „Îngerii Galbeni” au scăpat ca prin urechile acului, după ce Profi a decis iniţial rezilierea contractului.

Top