Arhiva pentru eticheta: ptncd

Fostul secretar al MP Timiș s-a lepadat de Basescu! A trecut la PNTCD

Fostul secretar al MP Timiș s-a lepadat de Basescu! A trecut la PNTCD

După o perioadă lungă de inactivitate, PNȚCD Timiș încearcă să iasă din hibernare. Caița Panici, fostul secretar general de la Mișcarea Populară Timiș, înlăturat pentru a-i face loc lui Dorin Cândea, a intrat în PNȚCD. El spune că are planuri mari și crede că jumătate din membrii MP Timiș i se vor alătura.

Birou extraordinar PNTCD Timis, pentru excluderea lui Boncea si Herzog

Soarta consilierilor locali Bogdan Herzog şi Flavius Boncea va fi decisă într-o şedinţă extraordinară a Biroului de Conducere PNŢCD Timiş. Aceasta este programată pentru vineri, de la ora 8. Două ceasuri mai târziu, este convocată și ședința extraordinară a CL Timișoara, în urma căreia Herzog ar putea deveni viceprimar.

Adrian Orza

Adrian Orza rupe tacerea doar pe jumatate

Imediat după ce a demisionat din conducerea naţională a PNŢCD, fostul viceprimar al Timişoarei a ieşit pentru prima oară, după mult timp, într-o conferinţă de presă. Adrian Orza a pledat pentru unificarea dreptei, dar acest lucru este obligatoriu să se facă în jurul principiilor de dreapta, şi nu al unor persoane. Consilierul local PNŢCD a căzut în dizgraţia filialei judeţene în ultima vreme.

Boncea si Herzog, tot mai aproape de excluderea din PNTCD

Votul pozitiv acordat de consilierii locali Flavius Boncea şi Bogdan Herzog pentru vânzarea sediului subevaluat către PSD Timiş ar putea fi ultimul pentru cei doi. Vali Moldovan, preşdintele PNŢCD Timiş a comentat ironic: „Mă aşteptam ca măcar Bogdan Herzog, care este evaluator, să-şi dea seama de valoarea reală a acelui imobil”.

Top