Arhiva pentru eticheta: radio erevan

Editorial de Ino Ardelean

„Reforma” lui Ciolacu. Între Radio Erevan şi bancul cu evreul şi rabinul

„Reforma” lui Ciolacu. Între Radio Erevan şi bancul cu evreul şi rabinul

Cred că au trecut trei săptămâni de când premierul Marcel Ciolacu ne tot ameninţă cu marea sa reformă administrativă şi fiscală, una cum nu s-a mai văzut în acest colţ de lume. Perioadă în care liderul PSD mai că nu s-a prezentat ca un Simon Bolivar al „reformelor”, în condiţiile în care se izbeşte de

Fobia nuielelor, cu vrajitorul Robu in rolul principal! / VIDEO

Zelul cu care se taie, în ultima perioadă, copacii prin Timișoara a stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare. De vină este, pentru mulți, primarul Nicolae Robu și ideile sale de „modernizare în forță” a orașului. De la discuții aprinse, cu acuze grave, la parodie n-a mai fost decât un singur pas, făcut de cei de la Radio Erevan.

PNTCD Timis, ca la Radio Erevan

Fiindcă nu mai poate fi denumită formațiune politic, ci mai degrabă o clică care își bate joc de numele marelui partid istoric, cei care au mai rămas în PNȚCD sunt puși pe glume. Ce-i drept extrem de proaste, ele fiind mai mult o autobășcălie. Cum altcumva poți să tratezi declarația triumfătoare a președintelui Vali Moldovan cum că, prin ordonanța migrației curvelor politice, PNȚCD s-a îmbogățit cu un consilier local?

Marea mascarada ANAF sau cum a castigat Timisul ca la Radio Erevan

Interesantă a mai fost ziua de miercuri, cea în care se aștepta decizia guvernului în privința amplasării sediului regional ANAF. Asta după mai multe zile de război rece între USL-așii din Timiș și cei din Hunedoara, revolte alte finanțiștilor din Timișoara, declarații mai mult sau mai puțin sforăitoare.

Top