Arhiva pentru eticheta: reabilitat

Terenul de sport al Liceului Baptist Timişoara a fost reabilitat în timp record

Terenul de sport al Liceului Baptist Timişoara a fost reabilitat în timp record

Zeci de elevi ai Liceului Baptist Timişoara au venit în plenul Consiliului Local Timişoara din 29 mai, cerând reabilitarea bazei sportive distruse, aflată pe malul Begăi, vizavi de clădirea liceului, unde îşi desfăşurau orele de sport şi unde mai mulţi copii şi-au rupt chiar picioarele. Iată că dorinţa lor s-a îndeplinit şi municipalitatea a curăţat

Calatori, atentie: Robu va merge neanuntat cu tramvaiul!

Primarul Nicolae Robu vede problema tramvaielor care circulă la voia întâmplării altfel decât majoritatea timișorenilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Edilul susține că sistemul care anunță timpul în care ar trebui să sosească tramvaiele în stații funcționează, dar din când în când mai dă erori. Totul va merge însă strună când vor veni tramvaiele reabilitate.

Tramvaiele Timisoarei, reabilitate in vecini! Primul va intra in fabrica de la Arad in scurt timp

Primul tramvai vechi de peste 40 de ani de la Timișoara pleacă, în aceste zile, spre Arad, unde va fi reabilitat. El va reveni pe șine probabil la toamnă și va fi urmat de alte șase garnituri care vor căpăta o față nouă. Primăria vrea să reabiliteze circa 30 de tramvaie, pentru care va plăti aproape 15 milioane de euro.

Top