Arhiva pentru eticheta: semnalizare

Timișoara primește un nou sistem unitar de semnalistică stradală

Timișoara primește un nou sistem unitar de semnalistică stradală

Semnalistica stradală a Timișoarei va deveni o rețea interconectată, unitară, la nivelul întregului oraș, care să valorifice patrimoniul arhitectural și istoric al orașului și să servească la informarea și orientarea eficientă a locuitorilor și a turiștilor. Aceștia vor putea explora pe jos sau cu bicicleta istoria locală, arhitectura și parcurile orașului, folosind un sistem de

canalul bega

Două premiere naţionale pentru Canalul Bega: sistem de semnalizare costieră şi hartă electronică de navigaţie/Foto

Canalul Bega a devenit primul canal de navigație interioară din România care are semne costiere pe întreg tronsonul aflat în administrare. Implementarea sistemului de semnalizare costieră contribuie decisiv la fluidizarea traficului naval și asigură siguranța navigației pe Bega. Principalele obiective ale Regiei Autonome „Administrația Canalului Navigabil Bega” sunt siguranța navigației și fluidizarea traficului naval pe

Top de la ATOP: care sunt trecerile de cale ferata din Timis „preferate” de soferii neatenti

S-a găsit soluția pentru reducerea numărului de accidente produse la trecerile de nivel cu calea ferată: o semnalizare mai bună a zonelor respective. E una din concluziile raportului de activitate al Autorității Teritoriale de Ordine Publică din ultimul an.

Atentie, autostrada! Pe A1, indicatoarele rutiere induc in eroare soferii!

Avem autostradă spre Ungaria, de ce ar trebui s-o și folosim? Șoferii care s-au aventurat pe noua șosea au avut parte de surprize neplăcute, pentru că… efectiv nu au știut pe unde s-o ia! Asta, pentru că indicatoarele rutiere sunt fie prost întocmite, fie inexistente. Asociația Pro Infrastructura cere oficial CNADNR să intervină.

Are sau n-are Primaria Timisoara contract cu Rosign?

Primăria Timișoara plătește o firmă cu care nu mai are contract! Cel puțin așa susține democrat-liberalul Simion Moșiu, conform căruia contractul cu Rosign, societate pe acțiuni, nu există. Municipalitatea a încheiat, în 2001, un contract pe 14 ani cu Rosign, societate cu răspundere limitată. Democrat-liberalii cer primarului Nicolae Robu să facă public acest act.

Top