Arhiva pentru eticheta: amenintare

barbat arestat

A încălcat ordinul de protecția și și-a amenințat soția cu bătaia. Are timp să se gândească acum, după gratii

A încălcat ordinul de protecția și și-a amenințat soția cu bătaia. Are timp să se gândească acum, după gratii

La data de 26 iulie 2022, poliţiştii lugojeni au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de “încălcarea ordinului de protecție” și “amenințare”. Aseară, în jurul orei 20:00, polițiștii lugojeni au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că soțul

Poliția a prins doi tineri care au amenințat un trecător cu cuțitul și l-au lăsat fără telefonul mobil

Un tânăr în vârstă de 21 de ani și o fată de 18 ani au ajuns în arestul Poliției după ce i-au furat telefonul mobil unui trecător sub amenințarea cuțitului. Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara i-au reținut ieri, la scurt timp după ce au comis tâlhăria. „Luni, în jurul orei 17:35,

Ambasadorul SUA, la Timisoara: Rusia, cea mai mare amenintare pentru NATO

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a fost prezent, vineri, la Timișoara unde a discutat cu studenții și profesorii UVT. În cadrul întâlnirii s-a vorbit și despre securitate, diplomatul spunând că cea mai mare amenințare, în momentul de față, o reprezintă Rusia.

Bojin crede ca Toanca si Petrisor isi vor face datoria fata de partid

Soarta consilierilor locali PSD Radu Ţoancă şi Andrei Petrişor va fi stabilită abia după alegerile europarlamentare de la sfârşitul lui mai. Cei doi au fost ameninţaţi de preşedintele PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu, că riscă retragerea sprijinului politic dacă nu se implică în acţiunile de partid. Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, este convins că Ţoancă şi Petrişor se vor achita onorabil de sarcini.

Petrica Folica, amenintat telefonic dupa ce a stricat ploile PSD

Venit practic de nicăieri, Petrică Folică (PP-DD) a dat peste cap toate calculele în Consiliul Local Timişoara. De profesie detectiv particular, Folică a fost singurul care a votat împotriva vânzării către PSD a unui sediu la o sumă mai mult decât modică. Votul lui a fost suficient pentru ca proiectul să cadă.

Top