Arhiva pentru eticheta: smen

Daca nici smenul dintre Stoia si Cristesti nu-i conflict de interese….

Aparent, viceprimarul Traian Stoia pare un bătrânel de treabă, care, pe lângă pensie, și-a mai tras un job part-time. Asta ca să nu stea acasă și să-l cicălească soția cât e ziulica de lungă. Ar fi aici o mică problemă că job-ul e la primărie și nu prea e part-time. Cel puțin prin fișa postului de viceprimar.

Nea Ilie, nea Ilie, te cunoaste o Romanie!

Pe vremuri, vorba din titlu se referea la baronul Mischie de Gorj. Acum lejer poți să o adresezi întâiului socru al partidului, dl Ilie Sârbu, șeful grupului senatorial PSD, ales de Timiș, om care o dată la patru ani se întoarce acasă, în Banat, să ceară votul unor cetățeni mai naivi din fire. Genul ăsta de abordare cu „nea Ilie, nea Ilie te cunoaște o Românie!” devine uzual și atunci când vrei să-i atragi atenția unui om ce în aparență e serios, dar care riscă să se facă de râs prin ceea ce face.

Popoviciu vs. Robu, dialog intre un „nebun” si un „dus de acasa”

Primarul Nicolae Robu și deputatul Alin Popovici își aruncă reciproc vorbe „de dulce”. Liberalul i-a răspuns, marți, democrat-liberalului, care îl acuza că au făcut împreună primul șmen! Robu spune că Popoviciu e nebun dacă susține asemenea lucruri, iar deputatul îi transmite că „e dus de acasă”.

Top