Arhiva pentru eticheta: sorin brindescu

Despărțire surprinzătoare la Fortuna! Clubul a rupt contractul cu antrenorul principal

Despărțire surprinzătoare la Fortuna! Clubul a rupt contractul cu antrenorul principal

ACS Fortuna Becicherecu Mic anunță că Sorin Brîndescu nu mai ocupă funcția de antrenor principal al echipei, alături de el părăsind clubul și preparatorul fizic Remus Datcu. „Pe această cale, clubul nostru le mulțumește pentru munca depusă în acest an, pentru contribuția adusă la toate nivelurile și le dorește succes în proiectele viitoare! În zilele

Sorin Brindescu ar mai putea antrena ASU Poli pana in iarna! „Conferentiarul”, cel mai probabil inlocuitor

Parcursul sub aşteptări al Politehnicii Timişoara în Liga a II-a, în primele nouă etape ale sezonului, l-a determinat pe Sorin Brîndescu, tehnicianul care a promovat echipa din Liga a IV-a până în eşalonul secund, să-şi anunţe demisia. Antrenorul timişorenilor ar putea fi înlocuit cu unul dintre cei mai buni tineri tehnicieni din Banat.

Examenul de la Poli readuce in prim-plan cazul „mita pentru tusierul Timar”

Conducerea lui Poli Timişoara ezită să facă publică lista cu membrii comisiei de examinare pentru viitorii antrenori ai Centrului de Copii şi Juniori şi pentru postul de director sportiv al aceluiaşi centru. Asta, deși până la examen au mai rămas doar câteva ore. Motivul ar putea fi includerea în această comisie a unui personaj controversat.

Top