Arhiva pentru eticheta: lumina

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la Ierusalim, pe calea aerului. Cu un avion, via București, reprezentanții Mitropoliei Banatului au adus în vestul țării o candelă cu lumină luată chiar din Mormântul Domnului, din Israel, iar de aici va ajunge în biserici în noaptea de Înviere. Cu

stpt

Robu, despre cum va face STPT lumină pe străzi: Voi interveni cu autoritatea mea nescrisă. În limitele legii, desigur

E încă beznă în Timișoara, dar primarul Nicolae Robu anunță vremuri mai bune, poate din august. Luminițe colorate n-o să avem decât în centru, pentru că nu ne permitem financiar, însă edilul garantează că vom vedea curând efectele STPT.

Timisoara sta cu lumina aprinsa de Ora Pamantului. Robu: Nu are sens sa cream disconfort

Capitala Earth Hour România 2013 nu mai stinge lumina de „Ora Pământului”. Este decizia primarului Timișoara, care spune că putem celebra acest moment fără „crearea de disconfort” pentru cetățeni. Altfel, sâmbătă, 23 martie, vor fi concerte, dans cu focul și telescoape în Piața Libertății.

Primul pas spre… aprinderea luminii in Parcul Botanic. Costa aproape 2.000 de euro

Primăria Timișoara caută firmă care să facă studiul de fezabilitate pentru extinderea iluminatului public în Parcul Botanic. Dacă totul merge bine, până la finele anului ar trebui să fie atribuit și contractul de execuție, astfel că, în 2018, pe aleile din Botanic s-ar putea aprinde, în sfârșit, lumina.

florin maran, un patron fericit

Acuzat de evaziune fiscala, Florin Maran s-a pocait, dupa ce a primit lumina de la DNA!

Acuzat de evaziune fiscală într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro și arestat la domiciliu, omul de afaceri Florin Măran pare să se fi pocăit. Pe adresele de e-mail ale mai multor angajați ai săi a a ajuns un mesaj care aduce foarte tare cu o predică. Măran admite, în acest mesaj, că ar fi dat mită, dar s-a salvat după ce a primit lumina… via DNA!

Timisorenii au venit in numar mare sa ia Lumina

„Adevărata Înviat” au răspuns, în cor, timişorenii care au venit să ia lumină de la episcopul-vicar al Timişoarei, Paisie Lugojanu, la slujba de Înviere, oficiată la Catedrala Mitropolitană. Sute dintere ei au urmat preoţii în tradiţionala procesiune prin piaţa Victoriei, cu lumânările aprinse în mâini. La finele slujbei au purtat acasă, pe străzile oraşului, Lumina Sfântă.

Top