Arhiva pentru eticheta: spitalul militar timisoara

transplant osos

Medicii de la Spitalul Militar Timișoara – intervenție de transplant osos cu grefon

Medicii de la Spitalul Militar Timișoara – intervenție de transplant osos cu grefon

Doctorii de la Spitalul Militar Timișoara au realizat un nou transplant osos cu grefon de la un donor decedat de la Banca de țesuturi a Spitalului Clinic Colentina din București.

Viitori medici din București și Târgu Mureș, instruiți timp de o lună la Spitalul Militar Timișoara

Timp de o lună, începând din această săptămână, 15 studenți militari își desfășoară stagiul de practică la Timișoara, la Spitalul Militar. Tinerii sunt studenți de la Institutul Medico-Militar din București și Târgu Mureș, care efectuează stagiul de practică medicală la spitalul din orașul de pe malurile Begăi. „Le urăm bine ați venit și revenit, bucurându-ne

Intervenție chirurgicală de dificultate crescută, efectuată cu succes la Spitalul Militar din Timișoara

O intervenție chirurgicală complexă a avut loc la Spitalul Militar din Timișoara. Unui pacient de 67 de ani i s-a extirpat o tumoră printr-o intervenție minim invazivă, prin patru mici incizii în abdomen. Timpul de recuperare este rapid în urma acestei intervenții. Pacientul operat zilele trecute la Spitalul Militar Timișoara s-a mobilizat încă din ziua

Medicii militari de la Timisoara fac consultatii gratuite in judet. Prima oprire, la Urseni

În Timiș pleacă la drum o caravană medicală inițiată de medicii de la Spitalul Militar de Urgenţă ,,Dr. Victor Popescu” Timişoara. Locuitorii din mai multe sate din județ vor fi văzuți gratuit de specialiști. Prima consultație are loc la Urseni.

Spitalul Militar, al treilea din tara care poate face transplant osos

Veşti bune pentru pacienţii din vestul ţării, care au nevoie de un transplant de ţesut osos sau tendinos. Intervenţiile sunt posibile din această lună la Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Militar din Timişoara, care a primit licenţă de la Ministerul Sănătăţii. Acreditarea este valabilă pentru cinci ani.

Top