Arhiva pentru eticheta: statie de epurare

Tone de cârpe, polistiren și lemne aruncate în canale, duse de ploaia torențială la stația de epurare

Tone de cârpe, polistiren și lemne aruncate în canale, duse de ploaia torențială la stația de epurare

A plouat cu găleața duminică, la Timișoara, iar stația de epurare a fost suprasolicitată. Și nu numai din cauza apelor vijelioase, ci și din cauza nesimțirii. Asta, pentru că unii timișoreni aruncă în canalizare tot ce le pică la mână.

Detergent la statia de epurare. Fabrica Dalli, amendata de Garda de Mediu

Stația de epurare a Timișoarei a făcut… spume, astfel că o echipă formată din comisari ai Gărzii de de Mediu și inspectori ai ABA Banat a venit să vadă ce se întâmplă. Ei au descoperit în scurt timp și sursa de poluare, astfel că au dat o amendă consistentă.

Statie de epurare si zeci de locuri de parcare de 1,3 milioane de euro, la Spitalul de Boli Infectioase

Primăria Timișoara va plăti peste 1,3 milioane de euro pentru ca Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumofiziologie „Victor Babeș»” să aibă, în sfârșit, o stație de epurare, iar apa uzată să nu mai ajungă în rețeaua publică. În plus, vor fi făcute locuri de parcare și va fi modernizată stația de abur. Licitația pentru aceste lucrări a fost lansată la un an și jumătate de când consilierii locali au fost de acord cu investiția.

Asalt la statia de epurare: in 10 minute, debit de 12 ori mai mare decat intr-o zi normala!

Statistici record la stația de epurare „Stan Vidrighin” din Timișoara! Ploaia torențială de duminică seară a pus la grea încercare pompele, care au evacuat, în zece minute, un debit de două ori mai mare decât al Begăi! În urma potopului au fost inundate mai multe zone din oraș.

Zeci de tone de nisip si deseuri, spalate de ploaie din reteaua de canalizare a Timisoarei

Ploile torențiale de săptămâna trecută au… stabilit adevărate recorduri la stația de epurare a Timișoarei. Zeci de tone de deșeuri și nisip a fost aduse acolo de apele dezlănțuite. Aquatim face un apel la timișoreni, să nu mai arunce scânduri și tot felul de alte obiecte în rețeaua de canalizare.

20 de tone de gunoaie au ajuns in statia de epurare in timpul ploii torentiale

Ploaia torențială care a căzut la Timișoara în ultimele zile a pus la grea încercare stația de epurare a orașului. În câteva ore, aceasta a procesat peste 700 de milioane de litri de apă uzată. În același interval însă, s-au adunat și peste 20 de tone de deșeuri din plastic și textile pe care timișorenii le aruncă, fără griji, în rețeaua de canalizare.

Top