Arhiva pentru eticheta: stpt timisoara

Se anunță vreme faină. Haideți cu vaporașul pe Bega, în weekend

Se anunță vreme faină. Haideți cu vaporașul pe Bega, în weekend

Vremea frumoasă ce se anunță în acest sfârșit de săptămână se completează de minune cu o plimbare pe Bega cu vaporașul. Poftiți la bord! Începând de mâine, 23 martie, în fiecare weekend, timișorenii vor putea face o promenadă pe Bega între orele 11.00 – 19.00. Vaporașele vă stau la dispoziție, așa că tot ce aveți

troleibuz

Măsuri anti-aglomerație: încă un tramvai pe linia 7 și-un troleibuz în plus pe 16

Călătorii care circulă cu tramvaiul 7, respectiv troleibuzul 16 vor aștepta mai puțin în stații. Cel puțin teoretic. Potrivit primarului Nicolae Robu, de luni, 8 octombrie, pe cele două linii va apărea câte un mijloc de transport în plus.

expres 1

Întâmplare incredibilă la Timișoara: un șofer certat de călători a „deturnat” Expres 1

Un șofer al STPT a „deturnat” vineri seară un autobuz plin cu călători! S-a întâmplat pe linia Expres 1, când omul a virat-o spre garaj, după ce a fost apostrofat de niște călători care i-au spus că au așteptat prea mult. A venit Poliția, iar bărbatul a ajuns, în cele din urmă, la spital.

transport în comun

Burebista, Decebal și Glad sparg gheața. La Timișoara va fi din nou, după 51 de ani, transport în comun pe apă

După 51 de ani de pauză, pe Bega va fi din nou transport în comun. Burebista, Decebal și Glad sunt cele trei vaporașe care, în ciuda controverselor și îndoielilor, vor sparge gheața și vor duce pe apă primii pasageri cu bilet. Cursa inaugurală pleacă joi, 4 octombrie, la ora 7.11, de la Solventul.

Top