Arhiva pentru eticheta: strada dunarea

S-a închis strada Dunărea din Ghiroda pentru asfaltare

S-a închis strada Dunărea din Ghiroda pentru asfaltare

Primăria Ghiroda a anunțat că, începând de marți, 30 noiembrie, până joi, 2 decembrie, strada Dunărea va fi închisă permanent, din sensul giratoriu până pe strada Moldovei. Motivul este demararea lucrărilor de turnare a stratului final de asfalt. „De aceea, vă rugăm să nu lăsați mașinile parcate pe carosabil și să aveți în vedere faptul

Jucarii pe arcuri si tobogane de 27.000 de euro pe strada Dunarea, urmeaza sa fie pusa si iarba / FOTO

Pentru că n-a mai inaugurat nimic de ceva timp, primarul Nicolae Robu a descins marți pe strada Dunărea, unde a fost amenajat un loc de joacă. Cuib de pasăre, jucărie pe arc, cumpene și rotative, dar și tobogane și mini-teren de baschet, totul pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați, „asezonată” cu petice mari de pământ.

Primaria a dat 150.000 de euro pentru asfaltarea strazii Dunarea

Încă o stradă din Timișoara a fost proaspăt asfaltată de municipalitate. Pe un kilometru și jumătate, strada Dunărea arată ca în palmă. Nu același lucru se poate spune însă despre trotuarele din zonă și nici despre așa-zisele spații verzi dintre blocuri, care sunt invadate de buruieni și folosite drept parcări. Acestea urmează să fie amenajate ulterior.

Top