Arhiva pentru eticheta: tiffin university

Oferta speciala pentru inscrieri la EMBA de la Tiffin University

Oferta speciala pentru inscrieri la EMBA de la Tiffin University

Să absolvi un master de genul Executive MBA-ului oferit de Tiffin University înseamnă să-ți rearanjezi experiența educațională și profesională astfel încât ulterior să poți găsi și aborda jobul perfect pentru tine. În toamnă va începe un nou ciclu masteral al programului, iar cei care se înscriu în această perioadă beneficiază de o reducere substanțială de taxă.

EMBA-ul Tiffin University, cel mai bun din Romania

Executive MBA-ul oferit de Tiffin University conduce pe primul loc în topul celor mai performante programe de acest tip oferite în România. Una dintre cele mai prestigioase instituţii de media, Ziarul Financiar, observator atent al programelor de educaţie managerială din piaţa românească, plasează şi în acest an produsul americanilor în fruntea clasamentului.

Executive MBA ca la americani, din octombrie, la Timisoara

Absolvenții de executiv MBA știu că programele în care se instruiesc sunt garantul succesului activității lor. Tot mai mulți tineri care deja au joburi interesante în multinaționale sau companii autohtone de succes încep să își caute astfel de programe, tocmai pentru că știu că acestea sunt o investiție în ei, iar plus valoarea înseamnă, în fond, joburi mai bine plătite.

Top