Arhiva pentru eticheta: manageri

Firmele din Timis sunt conduse de manageri de varsta a doua, tinerii au mai putin succes

Firmele din Timis sunt conduse de manageri de varsta a doua, tinerii au mai putin succes

Jumătate din cei care conduc afacerile din Timiş sunt de vârsta a doua. Cei cu adevărat tineri ocupă mai puţin de zece procente din totalul posturilor administratori de firme, arată datele Oficiului Registrului Comerţului.

A luat taurul de corn

Când spui că vei tăia din salariile directorilor de societăți și regii ale municipalității ar trebui să fii perceput ca primarul care vrea să taie răul de la rădăcină, măcinat de grija banului luat de la contribuabil. De aceea am trecut declarația lui Nicolae Robu la capitolul intenții bune și foarte bune, minunate chiar.

Ca primarul pe sat

Nu m-a convins deloc supărarea primarului Robu pe conducerile tehnică și sportivă de la clubul Poli, venită după un declin dureros al prim- divizionarei în competiția fotbalistică internă. Două egaluri și patru înfrângeri i-au trebuit „patronului” clubului municipal de fotbal pentru a se arăta deranjat de cum merg treburile la Poli. „Vali Velcea și Călin Rosenblum sunt vinovați pentru că au ratat transferurile”, a concluzionat edilul liberal, lăsându-ne nouă, microbiștilor, sarcina să ne imaginăm cum merg treburile în club.

Top