Arhiva pentru eticheta: usl timis

Intalnire de taina USL: s-au stabilit din nou prioritatile Timisului!

Intalnire de taina USL: s-au stabilit din nou prioritatile Timisului!

O întâlnire de taină în grup restrâns a USL Timiş a avut loc la Timişoara. La reuniunea fulger, Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, le-a cerut participanţilor să-şi dea cu părerea despre proiectele pe care urmează să le prezinte miercuri la Craiova, la o întâlnire cu preşedinţii de consilii judeţene din sud-vestul ţării.

Gura nu mai bate guru

Zilele astea sigur voi afla că prof. dr. ing. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, nu este un personaj negativ ce „a favorizat infractorul” din mafia imobiliară. Până acum aveam ceva dubii, dar din momentul în care viceprimarul Stoia va retracta urâtele spuse despre edilul liberal, din acel moment, gata, nu voi mai avea nicio incertitudine.

Robu l-a lasat pe Bojin sa-l astepte 45 de minute, apoi s-a plans ca e atacat de presa

Întâlnirea liderilor USL din Timiş, desfășurată la bufetul consiliului județean, a avut ca principală temă de discuție… jurnaliștii. Timp de câteva zeci de minute, Titu Bojin, Adam Crăciunescu, Francisc Boldea şi Marcel Mihoc au ascultat tirada anti-presă a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu. Alte subiecte importante pentru județ și oraș n-au mai ajuns la rând.

Bojin: „Am convingerea ca am castigat toate cele 14 colegii”

Bucurie moderată la sediul PSD Timiș, unde toți candidații partidului, dar și Maria Grapini, au așteptat, cuminți, la masă, în linie, primele rezultate de la exit-poll-uri. Fără rezultate, cel puțin pe Timișoara, candidații USL au deschis totuși șampaniile, în speranța că au reușit că câștige toate cele 14 colegii din județ.

Top