Arhiva pentru eticheta: virgil popescu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre isteria cozilor la benzinării:„Nu există absolut niciun motiv ca mâine benzina să ajungă la 11 lei”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre isteria cozilor la benzinării:„Nu există absolut niciun motiv ca mâine benzina să ajungă la 11 lei”

Astăzi, inclusiv în Timişoara, s-au format mari cozi la benzinării, după ce au apărut mai multe zvonuri că, începând de mâine, preţul la carburanţi va ajunge la 11 lei per litru. Ministrul Energiei, Virgil Popescu afirmă că nu trebuie să intrăm în panică, ameninţînd cu controale în benzinării. Oficialul spune că întreaga isterie a pornit

Jos Guvernul Ciolos! Peste 100 de persoane au protestat in fata Prefecturii Timis / FOTO

O parte dintre pensionarii din Timișoara a ieșit, duminică, în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de actuala guvernare a României. Alături de ei s-au aflat și angajați din învățământ, dar și din sistemul sanitar. Liderii manifestației au declarat că doresc schimbarea Guvernului Cioloș și au redactat o scrisoare pe care prefectul Mircea Băcală o va transmite către guvernanți.

autobuz

Pentru moment, ideea transportului in comun gratuit va fi trasa pe linie moarta

Primăria Timișoara nu va repeta prea curând „experimentul” cu transportul în comun gratuit pentru alte categorii decât cele prevăzute deja de reglementările în vigoare. În proiectul de buget pentru 2014 nu sunt alocate sume pentru așa ceva, dar asta nu înseamnă că, ulterior, nu va fi acordată o astfel de facilitate.

Primarul Robu, amenintat de sindicalistul PSD-ist Virgil Popescu

Primarul Nicolae Robu susține că a fost amenințat cu proteste de liderul sindical din învățământ, Virgil Popescu, în cazul în care nu acordă gratuități pe liniile RATT pentru cadrele didactice și nedidactice. Propunerea a venit însă din partea PSD. Altfel, Robu le mulțumește consilierilor locali Boncea, Herzog și Folică pentru propunerile făcute la proiectul de buget.

Profesorii din Timis nu stiu inca daca intra in greva generala

Mii de cadre didactice din învățământul preuniversitar au protestat, miercuri, la București, cerând alocarea a 6% din PIB, depolitizarea învăţământului sau o nouă lege a salarizării. O parte din sindicaliștii timișoreni sunt și ei acolo, în timp ce alții stabilesc acasă formele de protest pe care le vor adopta în perioada următoare.

Top