Arhiva pentru eticheta: vladimir carpaci

vladimir cârpaci

ANAF scoate la mezat două apartamente ale lui Vladimir Cârpaci

ANAF scoate la mezat două apartamente ale lui Vladimir Cârpaci

Chilipir imobiliar. ANAF vinde două apartamente deținute de Vladimir Cârpaci, un rom care a evacuat o secție a Spitalului de Copii. S-a ajuns la această situație după ce Cârpaci nu ar fi plătit TVA-ul datorat în urma unor tranzacții cu locuințe.

Primaria il refuza pe „Pipi” Carpaci si nu mai vrea fosta sectie TBC

Primăria nu este interesată de oferta lui Vladimir „Pipi” Cârpaci, de a permite utilizarea, vreme de doi sau trei ani, a clădirii de pe str. Dr. Liviu Gabor, evacuată la începutul lunii. Aceasta a fost prezentată de primarul Nicolae Robu și a primit doar un vot pentru.

Vladimir Carpaci nu vrea sa doneze cladirea evacuata de la Spitalul de Copii

Vladimir Cârpaci și primarul Nicolae Robu s-au întâlnit miercuri dimineață la discuții legate de proprietățile clanului de romi. Din „delegația” acestora au făcut parte și Florin Motoi, președintele Uniunii Naționale a Comunităților de Rromi, dar și Rudolf Stancu, liderul Centrului Creștin al Romilor.

vladimir cârpaci

Primaria il executa silit pe Carpaci si vrea Sectia TBC

Primaria vrea să-l execute silit pe Vladimir Cârpaci și să ceară în schimbul datoriei imobilul în care a funcționat Secția TBC a Spitalului de Copii. Clanul Cârpaci trebuie, de zece ani, să oprească lucrările la o clădire de pe Bd. Eminescu și s-o readucă la stadiul inițial. Pentru că n-a făcut-o, e amendată zilnic cu câte 100 de lei.

Clanul Carpaci vrea de la primarie o strada numai a lui!

Primăria Timişoara se va alege, foarte curând, cu un nou proces cu Vladimir „Pipi” Cârpaci și familia acestuia. Viceprimarul Traian Stoia susține că romii, care sunt proprietari pe mai multe clădiri care dau înspre Parcul Copiilor, vor redeschiderea unei străzi închise în momentul în care a început amenajarea parcului.

Visinel nu vrea judecata tiganeasca si nici pe Cires, sef de stabor!

S-au dus vremurile când nu crâcneau în fața bătrânilor. Acum conduc mașini ultrascumpe, își expun ostentativ bogăția și s-au modernizat până peste poate. Pentru o parte din țiganii cu dare de mână din Timișoara, tradiţiile par să fie de domeniul trecutului. Ei nu mai vor să fie judecați după legile străbune și resping categoric ideea staborului.

Stoia se ia de agerimea lui Robu in cazul spitalului de copii

Viceprimarul Traian Stoia are un scenariu pesimist legat de spitalul de copii. Social-democratul susține că PMT nu e departe să piardă banii primiți de la guvern și acuză lentoarea cu care se mișcă lucrurile în instituție. Tot el spune că de acest proiect se ocupă primarul Nicolae Robu.

Doliu in clanurile tiganesti din Timisoara: a murit „Dulcea” / FOTO

Șeful staborului țigănesc de la Timișoara, Vladimir Cârpaci, zis „Dulcea”, a murit. El a fost înmormântat luni, cu maximă opulență. Nu au lipsit coroanele supradimensionate, mașinile luxoase și, bineînțeles, blocarea circulației în zona centrală a orașului, care i-a scos din minți pe șoferi.

Top