Arhiva pentru eticheta: spital de copii

Dominic Fritz

Dominic Fritz e realist: Timișoara e pregătită să absoarbă, în mod optimist, 250 de milioane de euro din PNRR

Dominic Fritz e realist: Timișoara e pregătită să absoarbă, în mod optimist, 250 de milioane de euro din PNRR

Viitorul traseu al Revoluției, proiectul care va aduce peste patru milioane de euro la Timișoara prin intermediul PNRR, va fi unul mai mult decât inovator. Dominic Fritz a anunțat că acesta va presupune intervenții majore în zonele vizate. Așa cum debanat.ro a anunțat deja https://debanat.ro/2021/06/primaria-timisoara-la-un-pas-sa-primeasca-aproape-patru-milioane-de-euro-prin-intermediul-pnrr_334127.html, Timișoara urmează să primească prin intermediul Programului Național de Redresare

Spitalul Clinic pentru Copii Louis Țurcanu

Două milioane de lei în plus. Protecţia la incendii scumpeşte semnificativ reabilitarea cantinei de la Spitalul de Copii

Primăria Timişoara doreşte să reabiliteze corpul care găzduieşte cantina Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”, dar, pentru a pune în aplicare planul este nevoită să adapteze proiectul la cerinţele actuale din domeniul protecţiei la incendii. Pentru aplicarea acestor cerinţe, valoarea proiectului va fi majorată  cu aproape două milioane de lei.    Consilierii locali timişoreni vor trebui

USL, refacut in scop nobil: parlamentarii de Timis cer bani pentru centura si spitalul de copii

Guvernul Cioloș a prezentat proiectul de lege privind bugetul de stat pe 2016, dar proiectele importante ale Timișului și Timișoarei au fost lăsate și de această dată pe dinafară. Parlamentarii de Timiș au depus totuși câteva amendamente, iar USL s-a… refăcut. De această dată, pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”!

Cu fair play, desi banii n-au fost virati, Robu anunta ca a fost… anuntat oficial ca vin 5 milioane pentru spitalul de copii

Banii pentru spitalul de copii sunt, teoretic, cu un pas mai aproape de Timișoara. Primarul Nicolae Robu a fost înștiințat oficial, miercuri, de Direcția de Sănătate Publică că suma de cinci milioane de lei a fost repartizată acestui obiectiv. Vineri, în ședința extraordinară a CL, va fi supusă votului rectificarea de buget care include şi această sumă. Banii nu au fost încă virați.

Grindeanu il acuza pe Robu ca firmele PNL au trecere la primarie

Războiul declaraţiilor între deputatul PSD Sorin Grindeanu şi primarul liberal Nicolae Robu continuă. Grideanu a spus iniţial că nu mai vrea să se „războiască” cu acesta, pentru că edilul a coborât nivelul foarte jos, dar nu s-a putut abţine şi a început tirul atacurilor pornind de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Corpul B al Spitalului de Copii are constructor! Bani nu prea

Corpul B al Spitalului de Copii are, în sfârșit, constructor. La nouă luni de la pornirea licitației, primarul Nicolae Robu a anunțat, marți, că a semnat contractul cu firma care va executa lucrarea. Aceasta a fost adjudecată de firma timișoreană Prompt. Bani pentru lucrare nu sunt însă, decât într-o proporție mică.

Pana la jumatatea anului, Robu crede ca vor incepe lucrarile la spitalul de copii

Cel târziu la jumătatea anului va începe construcția noului corp de clădire al spitalului de copii. Asta susține primarul Nicolae Robu, care speră că eventualele contestații la licitația aflată în desfășurare se vor rezolva rapid. Clădirea va avea peste 8.000 de metri pătrați utili, în jur de 150 de paturi și costă circa 47 de milioane de lei.

In 45 de zile e gata licitatia pentru noul corp de la spitalul de copii

Criticile deputatului PSD Sorin Grindeanu la adresa municipalității, care a tergiversat nepermis de mult licitația pentru noua clădire a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, și-au atins ținta. Viceprimarul liberal Dan Diaconu a anunțat că au fost deschise ofertele pentru ridicarea corpului B. Este vorba despre 11 companii interesate de lucrare.

Primaria il refuza pe „Pipi” Carpaci si nu mai vrea fosta sectie TBC

Primăria nu este interesată de oferta lui Vladimir „Pipi” Cârpaci, de a permite utilizarea, vreme de doi sau trei ani, a clădirii de pe str. Dr. Liviu Gabor, evacuată la începutul lunii. Aceasta a fost prezentată de primarul Nicolae Robu și a primit doar un vot pentru.

Primaria se asteapta sa recupereze sectia de chirurgie de la „Louis Turcanu”

Primăria speră să câştige definitiv procesul pentru unul dintre corpurile Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”. Este vorba despre imobilul în care funcționează secțiile de chirurgie, din cauza căruia unitatea spitalicească a avut conturile blocate. Viceprimarii Timișoarei au opinii complet diferite în acest caz.

Grindeanu insista in parlament pentru spitalul „Louis Turcanu”

Timpul trece şi promisiunile USL din campania electorală sunt departe de a fi respectate. Deputatul PSD Sorin Grindeanu a tras un semnal de alarmă în Parlamentul României, vizând situaţia spitalelor din ţară care au clădiri retrocedate. Ţinta a fost clară: realizarea proiectului noii clădiri de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Stoia se ia de agerimea lui Robu in cazul spitalului de copii

Viceprimarul Traian Stoia are un scenariu pesimist legat de spitalul de copii. Social-democratul susține că PMT nu e departe să piardă banii primiți de la guvern și acuză lentoarea cu care se mișcă lucrurile în instituție. Tot el spune că de acest proiect se ocupă primarul Nicolae Robu.

O gluma proasta: Ghita Ciobanu a salvat spitalul de copii

Guvernul a alocat cinci milioane de lei pentru spitalul de copii din Timișoara. În acest sens a fost făcut și un amendament care a trecut prin comisiile reunite de buget-finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților. Culmea este că, deși spitalul de copii a fost tema centrală a campaniei lui Sorin Grindeanu, un alt deputat, traseistul Ghiță Ciobanu, și-a arogat meritele pentru alocarea banilor.

O sansa in plus la viata pentru copiii bolnavi de leucemie / FOTO

Copiii bolnavi de leucemie au, de acum încolo, șanse mai mari de vindecare. Centrul de Excelență pentru Tratarea Cancerului inaugurat la Timișoara face posibilă o diagnosticare mult mai precisă și, deci, stabilirea unui tratament adecvat. Peste un milion de euro pentru acest centru s-au strâns în urma unei campanii publice.

Ponta a promis: in februarie 2013, incep lucrarile la spitalul de copii /VIDEO

Construcția noului corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” va începe în februarie 2013. Asta a promis, vineri, la Timișoara, premierul Victor Ponta, prezent la lansarea candidaților USL din Timiș. Lucrările costă în jur de șapte milioane de euro.

Top