Arhiva pentru eticheta: workshop

Ce este economia circulară? Workshop tematic la CCIAT

Ce este economia circulară? Workshop tematic la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile Denkstatt România (CNPCD), organizează, în 26 aprilie, workshopul „Go Circular”, care explică pe larg acest concept.

Ca sa povestim Timisoara, trebuie s-o cunoastem. Workshop gratuit pentru ghizi si nu numai

Avem un oraș cu potențial arheologic, dar cât de bine îl cunoaștem și cât de bine știm să-l valorificăm din punct de vedere turistic? Direcția Județeană pentru Cultură Timiș le propune pasionaților de istorie un workshop gratuit care să ofere răspunsuri la aceste întrebări.

O sa fii mireasa? Hai sa vezi cum sa faci sa ai cele mai frumoase poze

Vreți să aveți cele mai frumoase poze de la cel mai important moment din viața voastră? Nu depinde numai de fotograf, ci și de cum reușiți voi, ca mire și mireasă, să treceți peste emoții și să vă spuneți povestea în fața camerei. Un fotograf timișorean e dispus să vă învețe câteva mici secrete foarte… mari.

Cladiri verzi si constructii durabile! Totul despre ele intr-un workshop marca CCIAT

Timișorenii sunt invitați să ia parte la un workshop important, pus la cale de Consiliul Național pentru Clădiri Verzi și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Evenimentul face parte din proiectul #BuildUpon, care-și propune să aducă în orașul de pe Bega, dar și în restul țării, construcții mai frumoase, mai sigure, mai confortabile și responsabile față de mediul înconjurător.

Grabiti-va sa va inscrieti la workshop-urile PRbeta, locurile sunt limitate

La Timișoara va avea loc, în perioada 25-30 noiembrie, a doua ediție a workshop-urilor PRbeta, dedicate studenților și masteranzilor din facultățile de comunicare, marketing, jurnalism și alte domenii conexe. Sunteți așteptați să vă înscrieți repede, pentru că numărul de locuri este limitat.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com