Arhiva pentru eticheta: zapada

A venit iarna adevărată pe drumurile din zona de vest a României

A venit iarna adevărată pe drumurile din zona de vest a României

Drumarii din zona de vest a României au avut destul de mult de lucru pe drumurile aflate în subordinea Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara. Pe autostrada A1 au fost zone unde a fost necesară intervenția promptă a utilajelor de deszăpezire. Intervenții pentru deszăpezire au avut loc în județul Arad, pe pasajul peste calea ferată

Reprezentanții DRDP Timişoara au lucrat la curățarea drumurilor din vestul țării

Drumarii din zona de vest a țării au avut de lucru și în ultima zi. S-a acționat de ieri după-amiază în zonele montane din județul Caraș-Severin cu utilaje cu lamă și material antiderapant, dar și pe șoselele din celelalte județe. În județul Caraș-Severin, 20 de autoutilaje au răspândit 89 tone de material antiderapant și clorură

În Banat a venit iarna. La Timișoara s-a combătut lapovița/VIDEO

Un număr de zece utilaje ale firmei tocmite de Primăria Timișoara au ieșit pe străzile orașului pentru a combate lapovița căzută pentru câteva ore. De asemenea, pe drumurile administrate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara s-a intervenit cu 320 de tone de material antiderapant, iar cele mai multe intervenții au avut loc în Caraș,

Utilajele de deszăpezire au intervenit pe drumurile naționale și pe autostrăzi/VIdeo

Zăpada își face simțită, luni dimineața, prezența în zone întinse din vestul țării. Firmele care au contract cu Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara au intrat pe traseu și cel mai mult de lucru au avut în Timiș și Caraș. Ninge în vestul țării, iar carosabilul este umed, ne anunță cei de la DRDP Timișoara..

Bănățenii, așteptați la schi în Caraș-Severin

Comunitatea Banatul Montan vine cu o veste excelentă. De azi, schiem pe Muntele Mic, iar de sâmbătă și pe Muntele Semenic. Pe Muntele Mic funcționează pârtia Borlova, pârtia Nordică și pârtia Valsanu deservită de telescaun. Atenție, sunt necesare două skipassuri diferite pentru cele trei pârtii. Pe Muntele Semenic funcționează doar pârtia Goznuța.   Orar: Pârtia Borlova:

deszapezire

Pe drumurile din Caraș a fost prima zi de iarnă adevărată. Pe șoselele din vest intervin firmele de deszăpezire/VIDEO

Dacă drumurile național de Timiș au scăpat mai ușor după prima noapte de zăpadă adevărată, în Caraș-Severin a fost iarnă în adevăratul sens al cuvântului. 1 Decembrie a adus prima zăpadă mai serioasă din acest sezon de iarnă în județul Caraș-Severin. S-a acționat peste noapte cu 26 de autoutilaje și au fost răspândite 145 tone

Drumarii din zona de vest sunt pe şosele. Nu sunt drumuri închise din cauza zăpezii

Deocamdată, în zona de vest a ţării nu se înregistrează drumuri închise sau cu circulaţie îngreunată. Porţiuni de carosabil cu zăpadă sunt doar în judeţul Hunedoara. Carosabil cu zăpadă găsim pe DN66A km 35+000-km 47+000, Câmpu lui Neag (HD), unde este drum umed cu porțiuni de zăpada amestecată cu material antiderapnt de 1 cm. De

Editorial de Ino Ardelean

Generalul Iarnă a ocupat Timișoara; primarul Robu a dezertat, dând bir cu fugiții

O săptămână i-a fost bine primarului Nicolae Robu. Chiar extrem de bine. A fost o adevărată vedetă chiar, dar asta prin transfer de imagine de la Emil Boc și Ilie Bolojan, odată cu înființarea Alianței Vestului. Culmea e vorba de doi oameni pe care Robu nu-i suportă, ei devenind un adevăarat coșmar pentru primarul Timișoarei.

Brantner preia şi deszăpezirea Timişoarei

Deszăpezirea ajunge, în sfârșit, în CL. Ar putea urma fie o licitație, fie o încredințare directă

Am intrat în prima lună de toamnă și Primăria Timișoara abia acum supune la vot în CL aprobarea delegării de gestiune a serviciului public de deszăpezire. Dacă va fi licitație sau încredințare directă către vreo societate din subordine urmează să aflăm. Și nu ne rămâne să sperăm decât că prima ninsoare va cădea cât mai târziu cu putință.

Brantner preia şi deszăpezirea Timişoarei

Primăria Timișoara n-are nici deszăpezire. Licitația trebuia lansată în primăvară

Se spune că înțeleptul își face iarna car și vara sanie, dar vă amintiți problemele legate de deszăpezire din ultima iarnă? La vremea respectivă, Primăria Timișoara avea contracte pentru acest serviciu. Ele au expirat însă în aprilie, iar noua licitație nu a fost încă lansată. În trei luni ar putea cădea prima ninsoare.

25 de utilaje, la deszapezire pe strazile Timisoarei

La Timișoara ninge fără oprire de joi seară, așa că societățile care au contracte de deszăpezire cu primărie au scos pe străzi toate utilajele. Oricum, cel puțin o treime din artere nu sunt cuprinse în contracte. Între timp, pompierii au fost chemați să îndepărteze zăpada de pe acoperișul clădirii de pe CD Loga 1.

Timisul, campion la deszapezire! Peste 18 milioane de euro, in perioada 2012-2015

Vă amintiți să fi fost vreo iarnă grea, care să dureze o veșnicie, în județul Timiș, în ultimii șase ani? Sigur trebuie să fi fost, pentru că, la cât a fost deszăpezirea, șoselele din Timiș n-ar fi fost cu nimic mai prejos decât cele din, să zicem, Norvegia. UPDATE: Președintele CJ dezminte informațiile din studiul InfoCons.

deszăpezire

Robu, atac pe Facebook: Ciuhandu e de vina pentru proasta deszapezire! Si parazitii sociali din presa

Dacă acum 2 zile susținea, într-o postare pe care a șters-o ulterior, că la Timișoara se face deszăpezire așa cum trebuie, primarul Nicolae Robu revine acum cu o nouă postare. A găsit și vinovatul: administrația Ciuhandu, care a întocmit contractele de deszăpezire. Acum un an, contractele au expirat și au fost prelungite în forma în care erau.

Proiectul de metrou din Timișoara are bani alocați pentru studiu de fezabilitate

Robu cu metroul si Metallica, timisorenii cu strazile inzapezite

Hotărât lucru, timișorenii nu-l merită ca primar pe Nicolae Robu! Sunt prea blazați, prea încremeniți în proiecte minore, prea cu „mentalul pervertit”. Deloc vizionari, timișorenii se mulțumesc cu puțin, pe de o parte, iar pe de altă parte nu-i lasă nici pe alții să-și pună în practică mărețele viziuni.

Top