Arhiva pentru eticheta: zile libere

Ludovic Orban

Cadou de la Guvernul Orban pentru bugetari: două zile libere de sărbători

Cadou de la Guvernul Orban pentru bugetari: două zile libere de sărbători

În şedinţa de vineri dimineaţă, Guvernul a decis ca 27 decembrie și 3 ianuarie să fie zile libere pentru bugetari. Prin urmare, bugetarii ar urma să aibă o minivacanță de Crăciun și Revelion de două săptămâni.

Ce zile libere vor avea românii în 2019. Unde Guvernul va putea face „punte” pentru bugetari

În 2019, conform Codului Muncii, vor fi 15 zile de sărbătoare legală. Din păcate pentru români, unele dintre aceste zile (1 iunie, 30 noiembrie, 1 decembrie) vor pica în weekend, când oricum e liber. În schimb, există și mai multe zile în care Guvernul va putea face “punte” între zilele de weekend și cele de sărbătoarea legală, acordând astfel bugetarilor unele minivacanțe.

Guvernul face cinste cu încă două zile libere pentru bugetari

Zilele de 24 și 31 decembrie vor fi libere pentru toți bugetarii. Astfel, românii care lucrează la stat vor avea, cu tot cu weekenduri, o vacanţă de cinci zile de Crăciun şi una la fel de Anul Nou. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că are o „veste bună pentru bugetari”: luni, 24 decembrie, și luni,

13 zile libere pentru romani, in 2015

În anul 2015, bugetarii vor avea parte de 13 zile declarate libere prin Codul Muncii. Din nefericire însă, doar opt dintre ele sunt în timpul săptămânii, celelalte fiind zile de weekend. O zi liberă în premieră este 24 ianuarie, însă aceasta va „pica” sâmbăta.

Teoretic, politistii vor primi mai multi bani daca ies la razii in weekend

Polițiștii care lucrează în weekenduri vor primi mai mulți bani la salariu. Asta a decis guvernul, în ultima ședință, în care a aprobat o ordonanţă de urgenţă prin toți angajaţii din instituţiile de ordine publică şi siguranţă naţională vor avea parte de o majorare de 75% din salariul de bază pentru zilele legale libere în care lucrează.

Titu Bojin ar putea lipsi de la serviciu peste doua luni!

Prea ocupați cu binele județului, n-au putut să-și ia toate zilele de concediu anul trecut. N-au primit nici bani în compensație, astfel că, pentru a nu rămâne în pagubă, pot sta în concediu mai mult în 2014. Șefii Consiliului Județean Timiș vor avea o mulțime de „libere” în acest an.

Top