Arhiva pentru eticheta: ziua armatei

Tehnici de paraşutare, maşină de luptă şi un minipoligon de cercetare, expuse la Iulius Town, de Ziua Armatei

Tehnici de paraşutare, maşină de luptă şi un minipoligon de cercetare, expuse la Iulius Town, de Ziua Armatei

În acest weekend, în Iulius Gardens se va sărbători Ziua Armatei României, iar cadrele militare au pregătit mai multe activităţi interactive pentru public, printre care un minipoligon de cercetare, concerte de fanfară, prezentarea unei maşini de luptă și foto cornere pentru imagini simpatice. Sărbătorită în fiecare an pe 25 octombrie, Ziua Armatei României este prilej

Ziua Armatei

Ziua Armatei Române: doi miniștri la Timișoara. Au depus coroane la Monumentul Ostașului Necunoscut

De Ziua Armatei, la Timișoara au fost cinstiți eroii care au căzut în teatrele de operații. La manifestările prilejuite de Ziua Armatei, vineri, 25 octombrie, în urbea de pe Bega au fost prezenți șli ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, dar și ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, la Monumentul Ostașului Necunoscut din Parcul Central.

Ziua Armatei României se sărbătorește şi la Iulius Town Timișoara

Ziua Armatei României va fi marcată sâmbătă, 19 octombrie, la Iulius Town, cu un eveniment special. În intervalul orar 10 – 20, timișorenii sunt invitați să ia parte la o serie de activități special dedicate acestei sărbători. Militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” vor fi prezenți în parcul Iulius Gardens din Iulius Town, curioșii putând

Ziua Armatei la Timisoara, intre ceremonial militar si-o gafa de subprefect / FOTO

Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” a celebrat, miercuri, la Timișoara, Ziua Armatei Române. A fost atmosferă de sărbătoare în Piața Libertății, iar timișoreni curioși și oficialități au asistat deopotrivă la ceremonialul militar. S-a remarcat, cu o gafă de zile mari, subprefectul de Timiș.

Weekend plin la mall: targuri, biliard si… un asalt al armatei

Mămici, tătici și pitici – cu toți vor găsi, la acest final de săptămână, ceva de făcut la Iulius Mall Timişoara. Târg de accesorii fashion sau de sănătate, teatru de păpuși, concurs spectaculos de biliard, dar și Ziua Armatei sunt pe „agenda” de weekend a celui mare mare centru comercial din vestul României.

Top