Stirile din ziua: 10 martie 2019

Senzaţional! Poli câştigă Cupa României după o evoluţie de vis în finala cu Steaua

Senzaţional! Poli câştigă Cupa României după o evoluţie de vis în finala cu Steaua

În sfârşit, o mare victorie pentru sportul timişorean, adusă de handbaliştii de la Poli. După ce sezonul trecut a jucat finala, pe care a pierdut-o însă la Constanţa, anul acesta sportivii timişoreni au făcut un pas în plus, câştigând Cupa României. A fost o finală extraordinară, pe care bănăţenii au controlat-o de la un capăt la altul, impunându-se cu 31-27.

Ripensia vine cu un punct mare de pe terenul unei formaţii aflate în lupta pentru promovare

Joc bun, rezultat pe măsură. Deşi nu era cotată cu prea multe şanse în acest joc, Ripensia a obţinut un rezultat de egalitate pe terenul echipei aflate pe locul secund, Academica Clinceni. Mai mult, bănăţenii au avut şi avantaj în partea secundă, dar au fost egalaţi şi au terminat jocul cu un om mai puţin. Una peste alta un punct mare care contează în economia campionatului, pentru gruparea bănăţeană.

Primarul Robu vrea să „asaneze” zona Flavia-Aurora cu DEX-ul în mână

Anunţul făcut de Nicolae Robu privind „asanararea lumii a treia” din zona Flavia-Aurora a produs foarte multe reacţii pe pagina de Facebook a primarului. Mulţi dintre timişorenii care au comentat decizia şi-au arătat dezacordul vizavi de această iniţiativă. Robu apelează la DEX ca să arate că nu vrea desfiinţarea pieţelor, ci „asanarea”.

Moldo Crescendo la Timișoara, la Centenar+1

Moldo Crescendo, trupă de muzică clasică din Republica Moldova, revine la Timișoara. Cu ocazia împlinirii a 101 de la Unirea Basarabiei cu România, Moldo Crescendo va marca deschiderea Festivalului Centenar+1.  Artiștii vor oferi și explicații despre ceea ce cântă, contribuind la educarea publicului larg în domeniul muzicii clasice. Evenimentul va avea loc loc pe 24

Top