Stirile din ziua: 22 martie 2020

coronavirus

Al treilea pacient cu coronavirus a murit, în România. Avea 70 de ani, diabet și hipertensiune arterială

Al treilea pacient cu coronavirus a murit, în România. Avea 70 de ani, diabet și hipertensiune arterială

În această seară a avut loc al treilea deces în România al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de un bărbat de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț.

Catalin Iapa

Cătălin Iapă n-ar avea probleme să poarte “ştampila” lui Robu. Marilen Pirtea şi Ben Oni Ardelean nu comentează

În urmă cu o zi, primarul Nicolae Robu a propus, pe „model indian”, ca toţi cei care stau în izolare la domiciliu să fie „marcaţi” cu o ştampilă pe mână. Aflat încă în izolare, fostul consilier personal al primarului Cătălin Iapă spune că nu ar fi nicio problemă să poarte „ştampila” lui Robu. În schimb, deputaţii PNL Marilen Pirtea şi Ben Oni Ardelean, aflaţi în aceeaşi situaţie, refuză să comenteze.

pavele sah

Nicolae Robu explică: Trotuarul de la Palatul Dicasterial era doar un experiment

Primarul Timişoarei a încercat să ofere o serie de explicaţii legate de amplasarea, în zona Palatului Dicasterial, a unui pavaj „şotron” pentru trotuar. De fapt, spune acesta, acolo se făcea doar un experiment, pentru că în acea porţiune de trotuar s-a terminat prima dată terasamentul, respectiv strada în cauză nu era prea circulată, astfel testându-se o serie de modele şi combinaţii de pavaj.

Marcel Vela Raed Arafat

Formularele pe care trebuie să le completați dacă doriți să circulați pe timp de noapte, în România, pe durata Stării de Urgență

Noile reglementări prevăd că circulația în afara locuinței se poate face evitând formarea grupurilor de mai mult de trei persoane, iar între 6 – 22 se recomandă ca circulația să se efectueze doar pentru: deplasarea în interes profesional, pentru bunuri de bază, asistență medicală care nu se poate amâna, îngrijire copil ori deces, deplasări scurte

Șeful ISU Hunedoara – depistat cu COVID-19. Va fi transferat la Timișoara

Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, col. Viorel Demean, a fost confirmat pozitiv cu coronaviru în urma testelor. Acesta va fi internat la Timișoara. Conform Știrile Antena 3 Deva (https://www.facebook.com/StirileAntena3Deva/ ) colonelul Viorel Demean, confirmat cu COVID-19, va fi internat la Timișoara, la Spitalul de Boli Infecțioase. Și la acest spital,

coliba oamenii strazii

Primăria Timişoara caută soluţii pentru oamenii străzii

Unul dintre vectorii care ar putea conduce la răspândirea virusului corona sunt oamenii străzii. În vederea evitării unor asemenea situaţii se caută soluţii, atât de primărie, dar şi de mai multe ONG. Sunt pe străzi, se mişcă în populaţie şi, dacă vor contacta coronavirusul, îl vor putea răspândi mai departe. Situaţia e cunoscută de autorităţile

donatii

Se adună bani pentru Spitalul de Copii Timişoara şi pentru medicii de familie din oraş

Asociaţia Academa Mămicilor din Timişoara a demarat o amplă acțiune de strângere de fonduri, cu scopul de a achiziționa materialele medicale necesare în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara și cabinetele medicilor de familie timișoreni. Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Sociologie și Psihologie, Departamentul de Asistență Socială se alătură campaniei.

Spitalul Victor Babes Timisoara

Materiale de protecție și echipamente medicale pentru spitale din Timișoara de la cei care sunt „Solidari în fața COVID-19”. Poți dona!

Campania „Solidari în fața COVID-19”, derulată de echipa Timotion, cea care organizează festivalul de alergare caritabil din urbea de pe Bega, și Școala Mamei Junior, dă roade. La Timișoara se strâng bani pentru materiale de protecție și echipamente medicale necesare pentru „bătălia” cu coronavirusul.

Top