Stirile din ziua: 1 martie 2020

Editorial de Eugen Sasu

Dormiți? Încă nu? Imaginați-vă atunci cum ar fi arătat țara asta cu Dragnea președinte „ales”

Dormiți? Încă nu? Imaginați-vă atunci cum ar fi arătat țara asta cu Dragnea președinte „ales”

Când doi președinți ai partidului tău au făcut pușcărie pentru fapte de corupție, când un al treilea a scăpat „la mustață„ de urmărirea penală, iar președintele de onoare e judecat pentru genocid și tu membru nu te duci să te culci, atunci avem o mare problemă de etică, dacă nu un derapaj diagnosticabil al rațiunii.

Mărţişoare pentru doamne şi domnişoare, la Aeroportul Internaţional Timişoara

Ca în fiecare an, de 1 Martie, cei de la Aeroportul Internaţional Timişoara au oferit şi în acest an mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor aflate în această zi în drum pe principala poartă aeriană a zonei de vest a României. Cadoul a fost cu atât mai bine venit în această perioadă, având în vedere problemele legate

Pesta porcină

Peste 50 de porci vor fi uciși! Suspiciune de pestă porcină africană în Timiș

Autoritățile anunță suspiciune de pestă porcină africană în judeţul Timiș. Zeci de porci vor fi uciși. A fost semnalată pesta porcină africană, aproape de Timișoara. Trei porci au murit la o fermă din Bucovăț. Reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare au fost la fața locului, au recoltat probe pentru examene de specialitate, iar primele analize arată cu suinele sunt suspicionate de infectare cu pestă porcină.

Poli - Rapid

Poli s-a mulțumit cu puțin. Doar un punct cu Rapid deși a jucat aproape tot meciul în superioritate

Una din cele mai așteptate partide ale sezonului s-a disputat chiar în prima zi de Mărțișor pe stadionul Dan Păltinișanu de la ora matineului. Politehnica a primit pe teren propriu replica Rapidului, o echipă cu un buget superior, dar și cu multe speranțe de promovare. Jocul nu a fost însă spectaculos, spectacol fiind doar în tribune, unde fanii înfrățiți ai celor două echipe au cântat aproape la unison timp de 90 de minute.

Targ vacante

Turismul balnear e vedeta acestui an în concediile românilor. Băile Felix, la nivelul unei staţiuni de pe litoral

Şi în acest an, turismul românesc va fi vedeta concediilor românilor. În ciuda aparenţelor, românii mai au încredere în oferta autohtonă, iar 80% din totalul afacerilor în domeniu se face pe plan local. Voucherele de vacanţă ale bugetarilor umflă la maxim buzunarele operatorilor, am aflat la Târgul de Vacanţe de la Timişoara.

pista biciclete serbia

Bătaie pentru pista de biciclete de pe malul Begăi, după ce Nicolae Robu i-a cerut lui Titu Bojin să o preia la Timişoara

Aflată în prag de a deveni a nimănui, pista de biciclete de pe malul Begăi are brusc doi peţitori. Primarul Timişoarei a anunţat că a solicitat oficial să preia administrarea acesteia de la „prietenul” Titu Bojin, mişcare care ar fi declanşat brusc şi interesul instituţiei care a refuzat-o permanent, Consiliul Judeţean.

Clinicile Medici’s Timișoara

Cronicile Medici’s. Fumatul și dinții noștri vintage

Influențează fumatul sănătatea cavității bucale? Dr Liviu Bălăceanu, medic stomatolog la Clinicile Medici’s. Timișoara, spune că: ”există numeroase studii care au demonstrat efectele negative ale fumatului, pe termen lung, asupra sănătății cavității orale, de la probleme estetice la boli deosebit de grave, cancerul bucal”.

Top