Stirile din ziua: 15 martie 2020

scoala inchisa

Ministrul Educaţiei: şcolile rămân închise până după Paşte

Ministrul Educaţiei: şcolile rămân închise până după Paşte

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, în această seară, că şcolile vor rămâne închise până după Paşte. Acest lucru înseamnă că şcolile nu se vor redeschide mai repede de 21 aprilie.

masca scenariu rosu

Lista ţărilor cu peste 500 de cazuri cu coronavirus. Persoanele care vin în România din aceste ţări intră în izolare

Începând din această seară, de la ora 21.00, persoanele care intră în România din ţări unde s-au raportat cel puţin 500 de cazuri de coronavirus trebuie să se izoleze la domiciliu. În cauză sunt 17 ţări, iar izolarea trebuie să fie de 14 zile.

Spitalul Victor Babes

Spitalul “Victor Babeş” din Timișoara va trata doar pacienți cu coronavirus/Update

La Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara vor începe pregătirile pentru ca aici să fie tratați doar pacienți cu coronavirus. Odată ce se va da „semnalul” vor fi eliberate secțiile, bolnavii care pot fi tratați acasă externați, iar ceilalți pacienți vor fi trimiși la alte spitale.

Nicolae Robu pe santier

Ploaia a stricat imaginea şantierului de la trotuarele Timişoarei. Nicolae Robu cere răbdare pentru că e „mobilizare în forţă”

Mai trebuie să răbdăm puţin, spune Nicolae Robu, atunci când vorbeşte despre situaţia trotuarelor şi şantierul de reabilitare a acestora. De fapt, e doar o imagine creată de vremea ploioasă, atunci când cetăţenii văd cum e acolo unde trotuarele sunt sparte şi se aşteaptă instalarea celebrelor pavele mari.

Patronii timişoreni din HoReCa anunţă scăderi de 90% a activităţii. Se solicită scutiri şi subvenţii de la stat

Reprezentanţii industriei hoteliere şi a restaurantelor din Timişoara spun că au avut scăderi de 80 – 90 de procente a activităţii şi că nu vor putea face faţă situaţiei actuale. Ei cer scutiri de taxe şi impozite, subvenţii de la stat, amânarea plăţii datoriilor la buget sau credite pe luni de zile, credite guvernamentale şi

Top