Stirile din ziua: 8 martie 2020

timisoara - sibiu

Nimic nou sub panou! SCM Timișoara pierde cu Sibiul

Nimic nou sub panou! SCM Timișoara pierde cu Sibiul

Încă un eșec pentru SCM Timișoara în Top 6. Bănățenii au pierdut acasă un meci pe care îl aveau la un moment în mână. În cele din urmă Sibiul s-a impus cu 71-61, mult mai greu însă decât o arată scorul. Forma slabă a rezervelor, dar și a căpitanului echipei și recuperarea defectuoasă a adus la această înfrângere.

"vaporeni" de Bega

„Vaporenii” de Timişoara, urări de 8 martie. Se reia transportul public cu vaporaşele

De luni, cei cu curaj şi timp la dispoziţie vor putea utiliza, din nou, vaporaşele de pe Bega ca şi mijloc alternativ de deplasare prin Timişoara. Din păcate, traseul este unul mai mult de distracţie, lucrările fiind veşnice la celebrele poduri Dragalina şi Eroilor, iar traseul de pe Bega e în continuare mai scurt decât era.

poli constanta

Poli câștigă un derby cu multe orgolii contra Constanței

Etapa a 22-a a fost cu „scântei” pentru Poli care era obligată să câștige în Liga Zimbrilor, la handbal masculin, contra puternicei echipe din Constanța, ca să rămână în lupta pentru accederea în play-off. După un meci „nebun”, scăpat însă din mână de brigada de arbitri, gruparea bănățeană a învins meritat echipa dobrogeană cu 23-21 (9-11).

cursuri suspendate

Cursurile la Liceul de Industrie Alimentară din Timișoara vor fi suspendate

Luni se va lua, cel mai probabil, decizia de închidere pentru 14 zile a Liceului de Industrie Alimentară din Timișoara, școala în care trei elevi au fost depistați cu coronavirus. Acesta a fost anunțul secretarului de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat, care a spus că luni, în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Timiș, cel mai probabil, se va lua această decizie.

Măsuri pe timp de coronavirus: Au fost interzise adunările de peste o mie de persoane în România!

În România au fost interzise, începând de astăzi, adunările de peste o mie de persoane. Transmit acest lucru reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, prin vocea secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat. În România au fost confirmate până acum 13 cazuri de infecție cu coronavirus,. Grupul de Comunicare Strategică a luat decizia interzicerii adunărilor

autobuz electric

Publicitate de peste o sută de mii de lei pentru ca timişorenii să afle de autobuzele electrice

Broşuri, pliante, afişe, bannere, anunţuri şi communicate de presă. Toate acestea vor intra într-un pachet de publicitate prin care publicul va afla de noile autobuze electrice cumpărate cu bani europeni, de Ministerul Dezvoltării, în mai multe oraşe româneşti, printre care şi Timişoara. Iar în oraşul de pe Bega, valoarea pachetului promo va fi de 125.545 lei.

bazin de inot

Cu primarul Claudiu Coman trecut la PNL, Sânandreiul primeşte de la guvern un bazin de înot

Reţeta de succes pentru anunţarea noilor candidaturi liberale în comunele periurbane ale Timişoarei: promisiunile de proiecte noi. Se întâmplă şi la Sânandrei unde primarul PSD, Claudiu Coman, şi-a anunţat candidatura pentru PNL, concomitant cu promisiunea guvernului privind construirea unui bazin de înot.

lentile de contact

Cronicile Medici’s. Totul despre lentilele de contact

„Lentilele de contact sunt folosite de peste un secol pentru corectarea vederii (și nu numai), fiind preferate în locul ochelarilor pentru multiple beneficii. Sunt însă lucruri ce nu ar trebui făcute niciodată, când vine vorba de utilizarea lor”, spune Dr Sorina Cernoiu, medic specialist oftalmolog la Clinicile Medici’s Timişoara.

Top