Robu ştie: “Misterul” din jurul primarului Dominic Fritz va fi devoalat la toamnă. Fostul primar demască alianţa PSD-USR

Dominic Fritz si Nicolae Robu

Dominic Fritz si Nicolae Robu

Într-o recentă postare pe contul său de Facebook, în care “dezvăluie” o alianţă la nivel local între PSD şi USR, fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, afirmă că, la toamnă, va cădea întregul val care îl înconjoară pe succesorul său, Dominic Fritz. El sugerează că “grupurile de interese” care stau în spatele actualului primar îl vor abandona pe Fritz.

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a avut o nouă revelaţie, demascând faptul că la nivelul Timişoarei s-ar fi format o alianţă între USR şi PSD. Dar asta nu e totul, fostul primar dezvăluind că nu va trece mult timp până când va cădea valul misterios din jurul lui Fritz.

“O să vă surprind, poate, dar eu n-o să critic această alianță! Nu o critic, pentru că îi înțeleg, și pe acest personaj, încă misterios -zice-se că doar până la toamnă!-, scos din joben de grupuri de interese și făcut din șomer Primar, Dominic Samuel Fritz și pe aghiotantul sau șeful lui -nu e clar-, Ruben Lațcău, că au ajuns la cote de disperare atât de înalte la gândul că într-un an vor fi din nou ce-au fost -niște vai de capul lor!-, încât se agață de tot ce pot, iar un partid precum PSD -partidul cu cel mai mare scor în România, place unora sau nu- chiar le poate fi colac de salvare”, a scris Robu.

El analizează şi în ce se va reduce lupta electorală de anul viitor, respectiv între candidatul USR – PSD, Dominic Fritz, şi candidatul “societăţii civile” şi al forţelor politice responsabile. Evident, e vorba chiar de Robu

“Așadar, vom avea în 2024 o luptă la Timișoara între candidatul USR + PSD, Dominic Samuel Fritz -posibil, cu un teatru din partea PSD, de susținere a unui candidat propriu “bine ales”, încât să ia cât mai puține voturi- și un candidat în persoana subsemnatului, Nicolae Robu, mizând în primul rând pe susţinerea civică din partea acelei majorităţi a timişorenilor ce nu sunt înrolaţi în partide, timișoreni ce-și doresc în plan administrative altceva pentru orașul lor, indiferent de opțiunea pe care o au în plan politic. Dar și pe susținerea forțelor politice ce-și doresc ca Timișoara să revină la normalitate! În atare situație, se întrevede clar, că orice vot dat unor candidați fără șanse va fi, indirect, un vot în defavoarea schimbării, un vot pentru continuarea dezastrului numit Fritz!”, a concluzionat Robu.

De menţionat aici că Robu a obţinut primul mandat de primar al Timişoarei candidând (şi) pentru PSD (USL). De asemenea, PNL, partid al cărui membru este acum, şi care, foarte probabil, îl va susţine la alegeri, se află într-o alianţă guvernamentală, chiar în acest moment, cu PSD.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Mioriticus a spus: (august 6th, 2023 at 13:34 )

Timișorenii care doresc altceva sigur nu doresc de ce au avut parte 8 ani ,un cuib de haiduci la primărie de care parțial nu au scăpat pînă în ziua de astăzi plus datorii la firme la care vor plăti și urmașii ,urmașilor nu contează de care culoare vor fi.

disonanțe robgnitive a spus: (august 6th, 2023 at 13:57 )

Ce frumos: îi înjuri (implicit pe toți șomerii), iar câteva rânduri mai jos faci apel la normalitate, în Timișoara!
Frecare duminicală de taste. Curte făcută de un fante fanat unor cetățeni „indiferent de opțiunile lor politice” și clipit des din gene către PSD. Cu cine vrei să revii la Primărie, ce vrei să faci, care sunt opțiunile tale politice (da, nu ne sunt indiferente, că pân-acum te-ai cam dat în bărci!), nu crezi că ne-ar interesa? Personal, m-ar interesa dacă vei colabora cu AUR ca să trântești proiectele consilierilor PNL ori USR. Pentru că din ce zici, rezultă doar două lucruri clare: 1) vrei puterea; 2) ești plin de ură.

A.M.M. a spus: (august 6th, 2023 at 15:23 )

E revoltător ca un fost primar la un oraș ca Timișoara să vorbească despre șomeri când o mulțime de tineri cu rezultate foarte bune in școală nu pot obține la un moment dat un job tocmai că unii pensionari precum tov.Robu ar dori o funcție la stat chiar pe viată.
Cum e posibil ca un profesor universitar să aibă un astfel de vocabular.
Când pomenește tovarășul de șomeri jignește pe toți șomerii din tară și pe acei tineri care nu au părinti profesori ca să fie ajutați să poată obține un post bine
plătit.

.

Dan A. a spus: (august 6th, 2023 at 17:15 )

Ascultati-l pe Robu, caci se pricepe. Nu cred ca exista in Timisoara un expert mai mare in „grupuri de interese” decat dansul. O viata intreaga a fost fatada acestor grupuri de interese, si asa a sarit din functie in functie. L-au vazut ca e narcisic si i-au dat functii sa-l satisfaca, si din cand in cand si un os de ros, mai un Mercedes cu sofer, si-a mai cumparat cate un mic teren (are vreo 26), etc.

Nelu a spus: (august 6th, 2023 at 19:15 )

Saracul… rau e sa ajungi senil la batranete…

#Bedeleanu a spus: (august 7th, 2023 at 06:32 )

Tataie, gata. Tu atâta amar de vreme ai defilat cu Bâtea, Kristoff, cu hotul ăla de pe la cimitire, cu taica Dragilă, cu Buboi și cu o grămadă de fufe și de looseri care erau zero barat, cum de altfel ai și recunoscut. Era să uit de cucoana aia de la HR-ul primăriei plus haita de protejate ale lui „Nasuleu”. majoritatea concubine sau soții de interlopi.
Tu, da, ai ajuns primar printr-o alianță cu Victoras Ponta și cu „Dragniia”, iar după aceea ai început să-i scuipi, pe unde ai apucat, așa că, acum ăștia îți arată cwuru.
Draga Lae, zero caracter. L-ai făcut pe Titu, da pe Grindeanu și pe Simonis mai greu.
Ăștia sunt un pic mai javre, da tot prosti, visează ca lumea să de-a un vot negativ pentru Mritz, să fugă de liberali ca de ucigă-l toaca, au și de ce, i-am enumerat mai sus, toți „profesori” in frunte cu Buboi și să ia fața celor de la AUR cu ajutorul pensionarilor.
Greșit. Toată Calea Sagului,☺️, votanții lui Fritz, la ultimul scrutin, Iosefin, Pădurea Verde, Girocului și Cetății vor vota AUR.
Corporatiștii nu pot vota nici cu PNL, PSD sau cu USR pen’ că se mutară cu dormitorul „pe” Moșnița, Ghiroda și Giroc, mai nou și „pe” Sacalaz.
Așa că Lae visează la stele și spune lucruri trăsnite, ca sa nu spun prostii.
In 2024 ne vom trezi cu Titi primar. Vor veni acasă toți diasporezii lui ca să- l voteze. Pești, etc.

Aghiuta a spus: (august 7th, 2023 at 12:37 )

Bai Lae, vrei sa spui ca OAR nu mai sustine pe Dominic? Pai bani, angajari si contracte de unde mai primesc arhitectii?

Mario a spus: (august 9th, 2023 at 10:42 )

Comentariile facute de oameni fara cei 7 ani de acasa, pline de ura si venin. Fata de aceste comentarii a unor postaci, Robu a facut ceva de bine de rau pentru orasul Timisoara. Voi ce ati facut? Apoi majoritatea dintre acesti postaci nu aveti atata scoala, cata vacanta a avut Robu. Nici atat nu ati priceput (nu va permite ura, interesul, ochelarii de cal, etc) ca nu este un atac impotriva somerilor ci este purul adevar DoNimic a fost un somer intretinut de nevasta. fara realizari pana la varsta de 37 de ani, fara scoala, iar secundul Latcau este un dublu repetent trecut prin scoala ca si gasca prin apa. Rezultaul se vede dupa 3 ani de mandat: un oras murdar, cu un carosabil plin de gropi, spatiu verde neangrijit (au aparut serpii in diferite locatii) gunoaie peste tot, autobuze electrice (aduse tot de Robu) care stau in depou, cetatenii fiind obligati sa circule cu cele vechi fara clima in perioada caniculara, orasul inglodat in datorii, fara caldura in perioada rece, etc. Foarte multi comentati si nici macar nu sunteti timisoreni, habar nu aveti de realizarile in perioada 2012-2020.

Bă, Mărine, ... a spus: (august 9th, 2023 at 13:47 )

Cum se zice la voi, la Caracal: bine, mă, că ești tu plin de logică, îndreptățire, toleranță și multiculturalitate timișoreană! (Dacă vrei să-l pupi dorsal pe Robu pentru câtă școală are, poți s-o faci și fără să te răstești la noi ori la alții, să știi.)

George N. a spus: (august 17th, 2023 at 19:41 )

Normalitatea, de care aminteste fostul primar, este decaderea Timisoarei de pe piedestal, decadere inceputa in ultimii ani ai primariei Gh. Ciuhandu. Chiar daca Timisoara nu a fost vreodata un exemplu de curatenie si ordine, in general, asteptarile erau ca adminisrratia fostului primar sa schimbe in bine degradarea vizibila. Din pacate, murdaria a invadat pur si simplu orasul, pietele foarte murdare, aspectul general parea unul de oras neingrijit. Manelismul era in floare, dar asta e o problema nationala… Dupa ce, in perioada Ciuhandu, s-au intamplat vrute si nevrute, probabil cu concursul institutiilor care trebuia sa asigure ordinea si legalitatea, terenul era pregatit pentru o administratie condusa de un tip fara spirit managerial, ABSOLUT NEPRICEPUT IN ALEGEREA OAMENILOR din jurul sau, un om slab manager. Astfel ca tot ceea ce a fost negativ in adminisrratia Ciuhandu a continuat, daca nu chiar, pe alocuri s-a amplificat. Dominic Fritz a intrat intr-o primarie pe care incearca sa o schimbe, dar oamenii sunt o mare problema, timisorenii de calitate, in mare parte luandu-si lumea in cap sau stand de-o parte, refuzand sa intre in cloaca politica. Egocentrismul fostului primar este unul de notorietate, iar presa abia asteapta ca omul asta sa castige alegerile fiindca nu va soma nicio secunda cu personajul „ultracinstit”, „folkist” (aici ridicolul e dincoli de limite) si, mai nou, cu un limbaj pe sablonul aurist. Rezultatul va fi unul dezastruos pt. Timisoara daca acest individ mai pune piciorul in primarie.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani

Eliberarea străzii Cezar, dar mai ales îndemnul lui Cristopher Cîrpaci adresat coetnicilor săi pentru a-l vota pe Nicolae Robu a fost doar o strategie de campanie electorală a lui Dominic Fritz elaborată de Ocultă împreună cu clanurile ţigăneşti. Acesta a fost „verdictul” dat de cei care se hrănesc cu conspiraţii şi lupte cu statul paralel....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald Gavril vineri seara la Gala Boxing Fighting Championship 5, desfăşurată îm Sala Sporturilor din Craiova. Flavius, pugilist de 34 de ani, cu 24 de victorii înaintea acestei partide şi o singură înfrângere, l-a întâlnit pe experimentatul argentinean de 29 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT care a umplut Teatrul Naţional. În urma interesului extraordinar manifestat pentru conferința „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timișoara a ținut să ofere timișorenilor un eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov, sute de admiratori ai legendarului simbol al...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

autostrada belgrad

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de granița cu Serbia, singura problemă este că nu se știe dacă va avea la ce să se ”lege” de partea cealaltă. Sorin Grindeanu spune că există un acord, la nivel de state, pentru continuarea și pe partea sârbă a autostrăzii....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara. La Retro Parada vei descoperi 10 mașini de colecție, iar în cadrul Florall – Festivalul Artei Florale sunt pregătite aranjamente realizate din mii de flori. În Iulius Town sunt pregătite și provocări pentru copii: la Caravana Dințișorului își pot învinge...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town
Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în parcul Pădurice. Organizația de Management al Destinației Timișoara, în colaborare cu Asociația Patronală Horetim, organizează un nou eveniment în aer liber pentru toate vârstele. Picnic Atipic va avea loc duminică, 19 mai, între orele 11:00 și 15:00, când timișorenii sunt invitați...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic
Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas înainte spre modernizare. Consiliul Județean Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru porțiunea de drum care leagă Moșnița Nouă de Ghiroda. DJ595E Moșnița – Ghiroda este parte a centurii de drumuri județene, o alternativă la centura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda
Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta se vede efectiv pe șantier. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vizitat vineri șantierul, acolo progresul fizici a ajuns la aproape 85 la sută din total, iar termenul final, adică luna iulie, va fi, cel mai probabil, anticipat, centura urmând să...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat
Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc în Timiș, dar și locul cinci la nivel național. O analiză realizată de imobiliare.ro arată că la Dumbrăvița sunt cele mai scumpe locuințe din periurbanul timișorean, în timp ce la Sânmihaiu Român ar fi cele mai ieftine, dar trebuie spus...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin
Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete vechi. Municipalitatea a anunțat că a reușit amenajarea a 100 locuri de parcare noi, în zona Lipovei. Acestea au fost amenajate pe locul vechilor garaje. Astfel, pe strada Silistra, la intersecția cu strada Verde, după demolarea a 16 construcții, au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje
Aleșii PSD (și nu numai) nu se lasă și convoacă o nouă ședință de plen a Consiliului Județean Timiș pentru împărțirea banilor alocați pentru reparațiile de drumuri județene. La precedenta ședință, luni, proiectul a picat la un singur vot, iar inițiatorii au acuzat conducerea instituției că ar fi manipulat ”tehnic” votul, nu toate opțiunile fiind,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mai încearcă o dată. Consilierii județeni, plus PNL, au convocat un nou vot pe modul de alocare a banilor pentru drumurile județene
Top