Jurnal de campanie (18). Confesiunile unui învins. Nicolae Robu recunoaşte: “Nimeni nu mă ia în seamă”

Cu cât se apropie alegerile din 9 iunie, Nicolae Robu este tot mai uzat, confuz, derutat, chiar paranoic. De exemplu, fiind în direct la o televiziune locală, răspunde la apelul telefonic primit de la o televiziune centrală. (Una patronată de un securist, fost puşcăriaş, care îl ajută acum). În Piaţa Mehala s-a certat cu lumea de acolo. Se ceartă chiar cu membrii echipei de campanie, reproşându-le că nu-i distribuie postările de pe Facebook.

La o recentă întâlnire cu lideri ai comunităţii neoprotestante, i-a exasperat pe aceştia, dar şi pe cei din staff-ul său, după ce la orice problemă invocată de cei din sală îi trimitea să-i citească programul. Sigur, în această situaţie disperată l-au adus şi colaboratori apropiaţi, precum deja celebra Olimpia Oprea cu RMN-urile fără număr date clanului Cîrpaci. În jurul său este un pesimism cât Himalaya, iar principalii finanţatori ai campaniei, dintre care se detaşează “Strategul” Gaiţă, încep să plângă după banii aruncaţi pe Apa Sâmbetei.

În acest context defetist a venit, în urmă cu câteva zile una dintre cele mai dezolante declaraţii date vreodată de un candidat. Prezent la un podcast, Robu a recunoscut că nimeni nu-l bagă în seamă, iar contracandidatul său Dominic Fritz are o mult mai mare crebilitate. A spus-o Robu cu gura lui!

“Am scos de la agenţia de dezvoltare. Am scris pe Facebook despre lucrurile acestea. Însă nu mă ia nimeni  în seamă. Asta e culmea! Parcă tuturor le convine situaţia jalnică în care este Timişoara. Nici din admistraţie, nici în general, nimeni nu mă ia în seamă. Nu văd lumea deranjată de aşa ceva. Ba dimpotrivă, minciunile lui Dominic Samuel Fritz apar mai credibile decât adevărurile spuse de mine cu documente”, a fost mărturisirea de învins a lui Nicolae Robu.

Evident că se pot scrie tomuri privind motivele pentru care Robu nu este credibil, de-a lungul vremii debitând fluvii de neadevăruri, ca să nu spun minciuni gogonate. Începând cu CV-ul său în care afirma că lucra cu web-ul cu şase ani înainte ca aplicaţia să fie inventată, iar cu Java cu vreo zece înainte de a fi inventată. Chiar în emisiunea cu pricina a minţit cu o graţie înfiorătoare, probabil ajungând în faza în care nu mai face deosebirea între minciună şi realitate. Astfel, el a spus că la Şcoala 13 s-au pierdut 77% din fonduri, având şi un grafic frumos colorat.

Dacă te uiţi însă pe site-ul ADR Vest, se vede clar că absorţia la acest obiectiv a fost de 80,4%.  Pagina 3, poziţia 42.

Deruta totală din tabăra Robu s-a observat şi la casele de pariuri. Acolo unde, în doar o săptămână, cota lui Fritz a scăzut de la 1,40 la 1,25, în timp ce a lui Robu a crescut de la 2,70 la 3.50.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Supapa a spus: (mai 26th, 2024 at 12:49 )

Vesnici recunoscatori lui uica Lae pentru primii 6 ani de mandat. Omul a facut.
Din pacate a urmat delir grapinizat. Pacat de el, merita o iesire din politica mai frumoasa.
Fritz va castiga si e bine ca i va face.
Pacat ca nu are si un partid serios in spate. Cu Latzchei si lenesi de multinationale cauciucate nu faci mare branza

Nelu a spus: (mai 26th, 2024 at 13:00 )

Robu, primarul care a adus evul mediu la Timisoara. Episoade lungi de bezna stradala, 9 luni de gunoaie pe strazi. Bine c-a plecat inainte sa ingrape de tot coltermul ca ramaneam si-n frig, exact ca-n evul mediu.

Curios cum niciunde nu se aminteste ca robu are 2 (DOUA) procese pe rol intentate de DNA. Ca-i ultracinstit si ultracorect. Si cum nimeni nu amineste ca suntem in al 8-lea an de cand poarta de pe lugojului a omorat un baiat si nimeni n-a raspuns, desi actele poarta si semnatura lui. Si tot ce-a fost facut cu poarta aia a fost ilegal.

Daniel a spus: (mai 26th, 2024 at 17:34 )

Nu ține nimeni cont de documente pentru că mulți nu au habar de așa ceva. Lumea mușcă la sentimentalisme și tertipuri de campanie, nu la situații reale. Nu s-au deșteptat nici după campania ficusului de la Cotroceni când tabăra acestuia a venit cu acuzații că diaspora nu este lăsată să voteze. Acum alt neamț care tace și face sau mai bine zis nu prea face decât ceea ce corespunde cu agenda sa politică și cu buzunarul propriu, apelează la populisme erijându-se în cel mai mare luptător cu mafia, recuperând zero virgulă ceva la sută din prejudiciul cauzat de clanurile respective. Se pare că lumea este mulțumită să fie taxată și să i se ofere circ. Nu au decât să o țină tot așa pentru că la anul vom vedea niște majorări de taxe de nu o să ne vedem, atât la locale cât și la cele naționale.

George a spus: (mai 26th, 2024 at 17:49 )

Daniele, dacă se vor indexa taxele locale cu rata inflației, ia-te de guler cu Ciolacu. Taxele locale pot fi indexate MAXIM cu rata inflației, după cum bine sti. Dar e corect, există și minciuna prin omisiune….

Daniel a spus: (mai 26th, 2024 at 18:15 )

@George
La anul se schimbă legea iar calculele se vor face bazat pe valoarea de piață, atât pentru firme cât și pentru persoane fizice cu diferența ca procentul maxim în cazul firmelor este mai ridicat.
Pe vechea lege, având în vedere că taxele erau oricum la plafon, nu mai puteau crește decât cu rata inflației deși chiar și această creștere este o măgărie pentru că în mediul privat nu îți crește nimeni automat veniturile cu rata inflației. Nu e de mirare de ce este preferat statul ca angajator, mai ales ca mare lucru nici nu trebuie să faci.

Horia a spus: (mai 26th, 2024 at 23:59 )

@Daniel nu exista om mai bolnav mental ca tine.

Tu stai de 2 luni si vanezi fiecare stire de pe DeBanat doar ca sa ragai opinii coerente care de fapt sunt redactate de tineretul de la PSD-PNL sau chiar AUR.

Las-o moale dupa 9 Iunie, si te așteptam pe Iancu Vacarescu nr. 21 in Iosefin sa iti iei Olanzepina si Xanaxul.

tm a spus: (mai 27th, 2024 at 07:35 )

Daca vreau sa aflu cat de praf e Robu , citesc articolele din De Banat .
Dar daca vreau sa aflu cat de praf e Fritz , intru pe Opinia Timisoarei
Presa locala e exact asa cum e clasa politica locala , adica praf .

scufita rosie a spus: (mai 27th, 2024 at 09:06 )

Nici imobiliaristul sef Fredy nu sta prea bine, si la el e panica mare. A crezut ca politica se face pe role.

Zdreanță a spus: (mai 27th, 2024 at 10:41 )

O mare parte a presei și clasa politică au coabitat sub forma unui front comun împotriva populației.Toate articolele expun planuri mărețe doar în perioada campaniei electorale,listele cu candidații partidelor sunt construite clientelar astfel încât indiferent de partid păpușoii prind un loc călduț fără prea mari eforturi.Primăriile sunt lăsate în multe cazuri moștenire fiind utilate tot pe bază de partizanat politic și grade de rudenii.Că e Fritz sau Robu ,pnl-psd sau alte construcții politice ,alegătorii de rând au ocazia să primească tot ce au primit și până în prezent:taxe și impozite mari,salarii mizere,protecție socială inexistentă și mulțumirea că au ales și de această dată răul cel mai mic.

Timisorean a spus: (mai 27th, 2024 at 23:01 )

@Daniel: si daca la anul se schimba legea cu privire la calculul taxelor locale … cum mama naibii poate influenta asta o primarie sau un primar? ca din cate stiu eu legile se fac / voteaza la Parlament si se promulga de Presedintie. Realizezi ce aberatii sustii?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

A început examenul maturităţii. În iunie se dau probele orale la Bac, în iulie cele scrise

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română – oral. În Timiş, sunt aproape 4.500 de elevi înscrişi. Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei transmis duminică, probele de evaluare a competenţelor din cadrul primei sesiuni (iunie – iulie) a examenului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început examenul maturităţii. În iunie se dau probele orale la Bac, în iulie cele scrise
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

craft

Noutățile legislative privind protecția mediului în dezbatere la CCIA Timiș

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici, miercuri 19 iunie, la un seminar de informare având ca temă: ”Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noutățile legislative privind protecția mediului în dezbatere la CCIA Timiș

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O companie din Peciu Nou va lua aproape patru milioane de lei de la Aeroportul Internațional Timișoara, pentru a-i asigura serviciile de pază în incinta principalei porți aeriene a Banatului. Societatea a câștigat licitația organizată de AIT în acest scop. Societatea WBC Best Guard, avându-l asociat unic și administrator pe Adrian Boghian, a fost declarată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O companie din Peciu Nou primește 3,9 milioane de lei pentru a asigura paza la Aeroportul Internațional Timișoara
Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română – oral. În Timiş, sunt aproape 4.500 de elevi înscrişi. Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei transmis duminică, probele de evaluare a competenţelor din cadrul primei sesiuni (iunie – iulie) a examenului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început examenul maturităţii. În iunie se dau probele orale la Bac, în iulie cele scrise
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a anunțat pe un grup intern pe colegii săi de partid că nu va mai candida la șefia USR, transmite G4Media. În schimb, în ultima zi în care se mai depun candidaturi, a intrat în competiţia pentru şefia USR Elena Lasconi, primăriţa oraşului Câmpulung Muscel. În urma demisiei lui Cătălin Drulă,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Elena Lasconi intră în competiţia pentru preşedinţia USR. Dominic Fritz s-a retras din cursă
În prima ședință de plen de după lupta electorală de duminică, consilierii județeni timișeni au aprobat lansarea unei solicitări de dotare cu panouri fotovoltaice a noului sediu al Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș din Lugoj. Valoarea investiției ar urma să fie de puțin peste un milion de lei, care va fi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș vrea instalarea de panouri solare pentru energie pe noua clădire a Direcției de Asistență Socială din Lugoj
Top