Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția de primar în comuna Dudeștii Noi, unde își are domiciliul fostul șef al organizației județene, Alin Nica. Fostul său viceprimar, Ioan Goșa, în perioada în care Nica era primar, face o schimbare bruscă și lasă PNL cu buzele umflate, trecând la Dreapta Unită, acolo unde a migrat și șeful CJT, după ce i s-a transmis că nu poate candida la un nou mandat pentru că partidul s-a înțeles cu PSD pentru susținerea lui Alfred Simonis.

Liberalii timișeni vorbesc despre presiuni politice manifestate asupra lui Goșa, iar pe Nica de minciuni, în cadrul unui comunicat de presă care e În spiritul deschiderii și transparenței publice, transmis la ceas de seară, în cea de a doua zi de Paști.

”În spiritul deschiderii și transparenței publice, atât de necesare în viața politică, PNL Timiș transmite că în cadrul statutar al activităților organizației județene PNL nu s-a luat decizia dizolvării conducerii locale PNL Dudeștii Noi, iar alegațiile lansate public de candidatul Alin Nica sunt minciuni, un nou episod din seria dezinformărilor semnate de acesta în preambulul campaniei electorale”, transmit cei de la PNL Timiș.

Se pare că problema e legată de dezertarea lui Ioan Goșa, cel care urma să lupte pentru funcția de primar la Dudeștii Noi, sub steagul liberal, cu șanse destul de mari de a obține un nou mandat. Goșa a trecut, se pare, la ceea ce Pnl numește ”așa-zisa Dreaptă Unită”. A cedat la presiunile create în organizația locală a PNL Timiș, de către Alin Nica, spun liberalii lui Vasile Blaga, cel care a fost trimis de la București șef în Timiș, după ce precedentul președinte a părăsit partidul.

”Pentru candidatura la funcția de primar al comunei Dudeștii Noi, PNL Timiș îl confirmase pe domnul Ioan Goșa, cel care acum se vede nevoit să cedeze presiunilor create în organizația locală PNL Timiș de fostul liberal Alin Nica și să migreze chiar înainte de începerea campaniei electorale spre așa-zisa Dreaptă Unită. Afirmația cu privire la lista PNL pentru consiliul local Dudeștii Noi, lansată de Alin Nica în mesajul promovat public prin social-media, în care se arată că lista candidaților liberali este o a doua listă a PSD, reprezintă în fapt o diversiune de factură iliberală și anti-democratică, un fals lansat public de candidatul așa-zisei Drepte Unite pentru președinția Consiliului Județean Timiș, o reacție deplorabilă și nedemnă de un personaj care încă se află într-o funcție publică vizibilă la nivel județean”, conform PNL Timiș.

La final, liberalii îi fac lui Nica și recomandări, să înceteze ”utilizarea metodelor subterane de presiune” și să înceteze cu dezinformările opiniei publice.

”Domnule Alin Nica, este mai bine pentru toată lumea să încetați dezinformările! Este timpul să încetați utilizarea metodelor subterane de presiune pentru a-i convinge pe liberalii din organizațiile locale să meargă alături de proiectul politic pe care îl sprijiniți temporar, aceste practici nu fac decât să dezvăluie că nu prețuiți pluralismul politic și competiția deschisă, în timp ce preferați să dezinformați opinia publică cu lozinci căzute în derizoriu”, mai transmite PNL Timiș.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

8 comentarii pentru acest articol

Pfa de mnart a spus: (mai 7th, 2024 at 05:35 )

Nimica, unul dintre cei mai mari fraieri din istoria pnl, isi traieste ultimele jmenuri. Ce sa spun ce ciordeala…dudestii noi, o strada la ieșirea din coca-cola.
La cati bani a drenat spre firmele pnl in anul capitala culturala ar trebui sa i se puna catuse si la picioare.
90% din banii intrati in muzeul de arta au fost luati de firme pnl. Numai pentru “publicitate” au tocat milioane.
Acum e mare candidat in forta dreptei.

Lucian a spus: (mai 7th, 2024 at 08:02 )

Cine compune comunicatele de presă la PNL? Indiferent cine este, ar trebui să știe că un comunicat se redactează într-un anume stil, în niciun caz în stilul de zarzavagioaică! PNL știe că Alin Nica sprijină TEMPORAR proiectul politic în care se află! El, PNL-ul refondat în 1990 de foștii turnători, continuat de spoliatorii economiei, care-a folosit intelectualii și mișcările civice ca o umbrelă, profitorul la alegeri, aliatul cu aproape toți, el lucrează cu eternitatea, nu cu efemerul!
Plus că PNL sprijină competiția deschisă!!! Dacă-l vedeți pe PNL pe stradă, puteți să-i spuneți să nu mai semneze astfel de comunicate și-n general să nu mai fie prost.

Dan a spus: (mai 7th, 2024 at 11:04 )

Fratilor, pe nica l-am avut 4 ani la cjt cu rezultare insignifiante pt judet. Omul nu are deloc trecere la centru si nici cu proiecte majure pe fonduri europene nu se omoara. Uitati-va la alte consilii judetene ce investitii majore fac in infrastructura (bihor de ex.), iar nica, in lipsa de altceva, investeste in sensuri giratorii liliput la giroc si un drum de 3 km de la granita cu carasul; si asta in conditiile in care avea propriul partid la guvernare. Omul e zero pt dezvoltarea judetului si trebuie sa plece deoarece condamna timisul la mediocritate si chiar subdezvoltare pe anumite paliere. Ma uit peste programul lui electoral din 2020 si vad ca nu a realizat nimic din investitiile majore (centrul intermodal aeroport, pod rutier + pf cu ungaria la sannicolau pt trafic greu, muzeul banatului, etc), ba chiar da si gherle epice gen festivalul luminii 2024. Putem spune fara a gresi ca omul trebuie debarcat de la CJT. Singurele sperante ne sunt in simonis (spitalul oncologic, ajutarea investitiilor PMT, centura sud si vest, stadion, sala polivalenta, autostrada belgrad). Simonis se vede ca e bine conectat la centru, are energie pozitiva, drive, colaboreaza cu fritz si e tanar. Iar ce e cel mai nasol la nica e ca nu a colaborat deloc cu fritz dupa alegerile din 2020(l-a criticat constant), si nici cu simonis cand simonis a ajuns bine conectat la bucuresti si avea tot sprijinul acolo. Din cauza asta nica nu a realizat nimic major pt judet si trebuie sa plece. Ce se vede la nica e sindromul omului mic la nivel local care in lipsa de rezultate, in loc sa colaboreze cu cei care il pot ajuta, el le intoarce spatele. Si prin asta saboteaza Timisoara si Timisul.

@Dan & comp. a spus: (mai 7th, 2024 at 12:21 )

Băi, ce judecăți de tată de curvă aveți: s-aducă bani în casă! Dar trebuie să vă hotărâți când îi luați pe Nica și pe Fritz în sulițele eticilor înalte – ori sunteți cu investițiile PSD-ului în *&^, ori cu sufletu-n rai! Amândouă, nu prea se poate. După ce i-ați luxat, vânat și sabotat din toate pozițiile pe Nicușor Dan, Clothilde Armand, Dominic Fritz, credeți că lumea merge înapoi și că odată eliminate prin vot aceste personaje, totul va fi roz. Dacă eliminăm evidența că sunteți vectorii hoției, nepotismului și imposturii, aveți dreptate. Dacă credeți că balcanismul vostru interlopo-moscovizat se va converti în tehnologie 5G, AI și NBIC, așa va fi. Dar cine vă crede?

Wanda89 a spus: (mai 7th, 2024 at 12:36 )

@Dan
Imediat după 1990 am avut onoarea să-l ascult pe Senior, într-o ședință comună PNTCD – PNL, face to face, cadru restrâns. Ne-a povestit/prevenit despre cârtițe și despre alte animale politice. Se pare că tot ceea ce prosperă, și în acest an de grație, sunt exact animalele politice.
https://youtu.be/Px68VV0oUrw?si=3BcyT1_RCdEj-i0Y

Andreea a spus: (mai 7th, 2024 at 13:03 )

Au sărit toate javrele peneliste sa tipe pe aicea. Stati ma acasa si luati-va pastilele nesatuilor.

Razvan a spus: (mai 7th, 2024 at 13:04 )

Bine le-a facut Nica, are cojones.

Wanda89 a spus: (mai 7th, 2024 at 14:21 )

Pentru Moșnița Veche și pentru MOȘNA (că e deja oraș boieresc, nu mai merg diminutive) Nouă, adică pentru moșnenii pe cale de dispariție… S-a umplut de boieri prin sat, betoane și centură.
https://www.tudorarghezi.eu/opere/poezii/pe_razatoare.html

1 Trackbacks pentru acest articol

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri - 📰 newsflash Says:

[…] Citeste continuarea pe debanat.ro […]

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

USR Timiş: „Pe 9 iunie tu alegi dacă vrei să redai puterea interlopilor sau dacă Timișoara va continua pe un drum corect și modern”

Malurile Begăi vor ajunge la fel cum erau în 1966, o zonă de care să se bucure toţi timişorenii, spun reprezentanţii USR Timiş, însoţind afirmaţia cu o fotografie din anul invocat. O zonă de odihnă, liniște și promenadă, iar nu una de care să profite doar unii.  Zona de pe malurile Begăi trebuie să redevină...
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR Timiş: „Pe 9 iunie tu alegi dacă vrei să redai puterea interlopilor sau dacă Timișoara va continua pe un drum corect și modern”
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât o arată scorul pe Rapid Bucureşti în etapa a 5-a a sezonului regular. A fost 37-14 (11-3) pentru echipa bănăţeană. Per-total, meciul a avut încărcătură, s-a pus umărul serios, de ambele părţi, Rapidul a dat o replică bună, dar a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), investiţia fiind de 14,7 milioane de lei.  Lucrarea a fost recepţionată în prezența reprezentanților Aquatim, ai constructorului, ai Primăriei Moşniţa Nouă, ai ADI Apă Canal, Consiliului Județean Timiș etc. Valoarea lucrărilor de extindere a canalizării, conform procesului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

autostrada belgrad

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de granița cu Serbia, singura problemă este că nu se știe dacă va avea la ce să se ”lege” de partea cealaltă. Sorin Grindeanu spune că există un acord, la nivel de state, pentru continuarea și pe partea sârbă a autostrăzii....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce să să crească artificial prețurile de despăgubire pentru unele terenuri aflate pe traseul viitorului drum expres Lugoj – Filiași, pe ultima sută de metri, pentru că nu vor fi plătiți. Aici, în iunie ar urma să se termine prima etapă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți
Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’. În următoarele 2-3 săptămâni vor fi finalizate toate procedurile necesare pentru ca toate cabinetele să se mute în dispensar.  Consiliul Local Ghiroda a atribuit această denumire în onoarea doctor Grațian Miclăuș, medic primar în Radiologie și imagistică medicală, originar din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda
Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), investiţia fiind de 14,7 milioane de lei.  Lucrarea a fost recepţionată în prezența reprezentanților Aquatim, ai constructorului, ai Primăriei Moşniţa Nouă, ai ADI Apă Canal, Consiliului Județean Timiș etc. Valoarea lucrărilor de extindere a canalizării, conform procesului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare
Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la sfârşit. Au fost câteva zile extraordinare, care lansează astfel o provocare şi pe anul următor. Tech Talks by UPT, conferința de tehnologie organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, care crește de la an la an, a devenit un eveniment emblematic pentru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător
Malurile Begăi vor ajunge la fel cum erau în 1966, o zonă de care să se bucure toţi timişorenii, spun reprezentanţii USR Timiş, însoţind afirmaţia cu o fotografie din anul invocat. O zonă de odihnă, liniște și promenadă, iar nu una de care să profite doar unii.  Zona de pe malurile Begăi trebuie să redevină...
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR Timiş: „Pe 9 iunie tu alegi dacă vrei să redai puterea interlopilor sau dacă Timișoara va continua pe un drum corect și modern”
Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara. La Retro Parada vei descoperi 10 mașini de colecție, iar în cadrul Florall – Festivalul Artei Florale sunt pregătite aranjamente realizate din mii de flori. În Iulius Town sunt pregătite și provocări pentru copii: la Caravana Dințișorului își pot învinge...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town
Top