Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala Timiș ne anunță, la o zi de la eveniment, despre acest lucru și că la ședința respectivă au participat aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara, printre care s-au aflat și delegația liderilor din Timiș, fără a preciza despre cine e vorba.

Aceștia au fost reuniți în Consiliul Național al PNL, iar conform vremurilor, au votat, în unanimitate, pentru ca Nicolae Ciucă să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

Alături de Nicolae Ciucă, pe scena Consiliului Național s-au aflat principalii lideri ai PNL de la centru și din teritoriu, inclusiv delegația PNL Timiș, secretarul general al PNL, Lucian Bode, prim-vicepreședinții Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, miniștri precum Alina Gorghiu sau Raluca Turcan, primari și președinți de consilii județene precum Emil Boc, Ilie Bolojan, Ciprian Ciucu sau Mario de Mezzo, dar și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, împreună foștii președinți ai PNL Valeriu Stoica și Theodor Stolojan”, ne mai informează filiala Timiș a PNL, într-un comunicat demn de alte vremuri.

Urmează o listă cu citate din declarațiile a diferiți lider, concluzia ar fi ca Ciucă este singurul care poate fi președintele României.

„E un președinte care are capacitatea să ne unească, să construiască punți, nu ziduri”, a spus Emil Boc despre președintele PNL, adăugând: „Cu Ciucă, România va fi în siguranță”. De asemenea, prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și-a afirmat încrederea în efortul liberalilor din toată țara în perspectiva campaniei prezidențiale care urmează: „Am încredere că cei 1182 de primari, 11.800 de consilieri și cei 300.000 de membri PNL vor avea grijă să fie armata câștigătoare a lui Nicolae Ciucă”, în timp ce fostul lider liberal Valeriu Stoica a punctat: „Nicolae Ciucă este singurul – subliniez, nu cel mai bun, ci singurul – care are calitățile pentru îndeplinirea funcției prezidențiale in interesul României”.

Pentru a ne arăta cât de preocupat este candidatul liberal de soarta oamenilor suntem informați ca el e “venit la ședința Consiliului Național al PNL direct din zonele afectate de inundații din județul Galați”.

Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că principala datorie a oamenilor politici este să fie în serviciul țării, reprezentându-i pe oameni inclusiv atunci când ei trec prin situații grele.

Președintele liberalilor a reamintit că PNL e singurul partid care a știut să ofere românilor și prosperitate, și libertate.

În legătură cu viziunea lui prezidențială, Nicolae Ciucă a spus: „Cred în dialog și puterea colaborării. Țara are nevoie de oameni care să lase conflictele și să lucreze pentru binele tuturor. Aceasta a fost mereu prima noastră opțiune și așa o să fie. Asta este și opțiunea pe care majoritatea românilor o exprimă la urne”, a fost discursul lui Ciucă.

După votul unanim al Consiliului Național în favoarea candidaturii sale, Nicolae Ciucă a mulțumit delegaților liberali și a îndemnat partidul să muncească pentru victoria în alegeri.

Sunt onorat pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi și sunt convins că acest vot de încredere reprezintă un angajament al dumneavoastră alături de mine, pentru ca să izbutim să ducem mai departe tradiția și blazonul Partidului Național Liberal”, a încheiat candidatul prezidențial al PNL.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

8 comentarii pentru acest articol

Dan a spus: (septembrie 16th, 2024 at 13:51 )

Un tantalau in slujba tarii :))

Nemo a spus: (septembrie 16th, 2024 at 14:57 )

Ăăăă, no amu dusus-or pră ….
Fiecare pasăre pe limba ei piere. Flancat de Bode și de Blaga, gângavul din Plenița va conduce pe culmi mărețe partidul urmașilor lui Băsescu. Poate acuma îl dă de gard definitiv și scăpăm de ei.
Liberali oricum nu mai avem, au rămas urmașii lui Ilici, care mai rezista maxim 10 ani.
De consemnat!
Abia la 50 de ani de la revoluție vom scăpa definitiv de toate umbrele comunismului.

Tălâmbul a atacat și USR: i-a făcut ne-experimentați (motivând astfel evacuarea lor de la guvernare), iar la ceva minute distanță a arătat ce bine e să fii nou în politică, așa cum e el!
Valeriu Stoica (om cu experiența trădării și limba șerpească de avocat) mai bine tăcea. După mintea lui, cel mai bun pentru președinție nu este și cel mai potrivit. Probabil, cel mai potrivit pentru înmormântarea definitivă a PNL.
Tot în ritmul ăsta al disonanțelor merge PNL: când formează „polul dreptei” și iese de la guvernare, când mănâncă stabilitate cu polonicul.
Secvențele de la congres sunt de folosit în documentarele despre influența serviciilor în politică, atât de expresiv călcați pe cap arătau.

Alupigus a spus: (septembrie 16th, 2024 at 15:45 )

Organizatia de slugi din TImis a votat si ea… ce altceva ai face cu unul ca Busoi?

Dan A. a spus: (septembrie 16th, 2024 at 15:58 )

100% de acord cu Valeriu Tabara care crede ca in PNL: „Nicolae Ciucă este singurul care are calitățile pentru îndeplinirea funcției prezidențiale”. Jalnic partid, daca atata poate. Acelasi partid care a crezut ca Robu e singurul care poate castiga PMT, si asta adunand si voturile PSD. Decizii politice, de sus in jos, care nu tin seama de electorat. La mai mare, tovarasi! Voi nu veti ajunge la groapa de gunoi a istoriei, veti disparea treptat undeva in drum spre aceasta.

Zdreanță a spus: (septembrie 16th, 2024 at 16:35 )

Au trecut 20 de ani de la marea alianță pd-pnl cu regretatul episod ,,dragă Stolo” și obținerea celui mai puternic pol de dreapta pdl condus de de tovarășul Petrov*( dovedit din păcate prea târziu pentru viitorul democrației din România).A urmat episodul Klaus cu realizării asemănătoare perioadei băsiste .Pentru o maturizare totală a democrației se conturează un alt pol de dreapta după 20 de ani usr-pnl cu doi candidați Lasconi și Ciucă.Probabil urmează un alt episod ,,Dragă…”Românul uită fie de nevoie,fie din interes,fie din prostie,fie din proasta educație post -decembristă.Hai cu votul!

Cetatean a spus: (septembrie 16th, 2024 at 18:56 )

Nu am vazut pe nimeni din Timis pe scena! Care organizatie PNL Timis? Poate din Arad? Ha.ha.ha

ION a spus: (septembrie 17th, 2024 at 08:50 )

PSD-ul nu voteaza nimic? nu vedem si noi o lista pe surse de candidati la parlament? ca parca numa PNL ne-am plictisit sau „rosii’ cotizeaza mai bine la presa

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită din ocolitoarea Timișoarei. De asemenea, estimările inițiale ale traficului, chiar înainte de Inaugurare, au făcut CNAIR să analizeze extinderea la patru benzi a Centuri Nord, anunță Alfred Simonis, viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș.  “Continuăm proiectele de dezvoltare a infrastructurii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi
iuliustown-primark

Politica vezi arhiva Politica

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala Timiș ne anunță, la o zi de la eveniment, despre acest lucru și că la ședința respectivă au participat aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara, printre care s-au aflat și delegația liderilor din Timiș, fără a preciza despre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri, români, străini, etc, au devenit parteneri şi competitori într-o competiţie extrem de interactivă, Campionatul Judeţean de padel. După şase luni de competiţie şi odată cu venirea toamnei, se vor număra campionii. Sâmbătă, la Padel Center nu vorbim doar despre o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Moarte teribilă pentru un timişean în propria gospodărie

La data de 17.09.2024, în jurul orei 17:00, polițiștii orașului Recaș au fost sesizați cu privire la faptul că, în satul Nadăș, un bărbat s-ar fi accidentat în timp ce efectua treburile gospodărești cu un polizor. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, un bărbat de 60 de ani...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moarte teribilă pentru un timişean în propria gospodărie
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Spaniolii de la FCC Construcction vor face calea ferată spre Aeroportul Internațional Timișoara

În urma licitației organizate, spaniolii de la FCC Construcction au fost desemnați câștigători ai contractului pentru realizarea unei căi ferate care să lege Aeroportul Internațional Timișoara de oraș, conform Economedia.ro. În total au fost depuse cinci oferte, iar suma alocată este de aproximativ 300 de milioane de lei. Deocamdată nu au fost depuse contestații la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Spaniolii de la FCC Construcction vor face calea ferată spre Aeroportul Internațional Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă prin spectacole inedite și surprize speciale pentru întreaga familie. Check Art Festival revine în acest weekend, iar marionetele gigant, statuile vivante, mimii și bufonii sunt pregătiți să aducă arta mai aproape de public, în cele mai inedite forme ale sale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend
Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită din ocolitoarea Timișoarei. De asemenea, estimările inițiale ale traficului, chiar înainte de Inaugurare, au făcut CNAIR să analizeze extinderea la patru benzi a Centuri Nord, anunță Alfred Simonis, viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș.  “Continuăm proiectele de dezvoltare a infrastructurii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi
Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri, români, străini, etc, au devenit parteneri şi competitori într-o competiţie extrem de interactivă, Campionatul Judeţean de padel. După şase luni de competiţie şi odată cu venirea toamnei, se vor număra campionii. Sâmbătă, la Padel Center nu vorbim doar despre o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean
  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce mai aproape de clienți micii producători agricoli.  Proiectul „Piața pe Roți” e o soluție inovatoare destinată să sprijine în continuare producătorii locali și să promoveze produsele tradiționale. Prin intermediul acestui proiect, fermierii și producătorii din localitățile situate la maxim 50...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda
Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas, organizat de Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare – CRIES. Acțiunea are loc în perioada 4-6 octombrie 2024, la Casa Tineretului din Timișoara. Hrana bună și cultura, artizani și producători locali din diferite regiuni ale țării, oameni preocupați...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas
Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere Club Timişoara. Care vă invită, pe gratis, la mişcare. În primul rând, pentru sănătate! Haltere Club Timișoara, în calitate de organizator, finanțat de Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte, în cadrul programului ‘Orașul în mișcare’ și a proiectului ‘În mișcare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Haltere Club invită timişorenii la mişcare!
Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu Ministerul Educației și Asociația Mediawise sunt parteneri în cadrul proiectului Teachers 4.0 Digital Age: Tackling Disinformation and Promoting Digital Literacy through Education and Training in European Classrooms – Profesori în era digitală 4.0: combaterea dezinformării și promovarea alfabetizării digitale prin educație și formare în clasele europene. Proiectul este finanțat din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT e partener în cadrul unui proiect care urmărește combaterea dezinformării
Șoferii pot acum să își seteze aplicațiile de navigare GPS pentru folosirea principalelor astfel de soft-uri, pentru a lua în considerare și Centura Sud. Noul drum, inaugurat de curând, a fost inclus în principalele astfel de aplicații. Drumul de centură Timișoara Sud este disponibil acum și pe aplicațiile de navigație GPS Google Maps și Waze....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Centura Sud Timișoara a fost inclusă în principalele aplicații de navigare rutieră
Nu vă faceți planuri pentru weekend. Sunteți invitați într-un loc special. Vineri, 20 septembrie, cu începere de la ora 20.00, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, festivalul Sunscape programează publicului o seară specială de muzică live alături de doi dintre cei mai prolifici artiști de sonorități experimentale din România, Emil Gherasim (Fluidian) și Manuela Marchiș....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Seară specială de muzică. La festivalul Sunscape vin artiștii Emil Gherasim și Manuela Marchiș
Top