Arhiva pentru eticheta: adjunct

Comisarul sef Gheorghe Popescu, sase luni cu suspendare pentru un televizor

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție Timiș, comisarul șef Gheorghe Popescu, Timis, a fost condamnat la șase luni de inchisoare cu suspendare pentru luare de mită. Sentința a fost dată de Tribunalul Timiș, Popescu fiind trimis în judecată pentru că a primit mită un televizor.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Directorul CCD si o „doamna necunoscuta”, in lupta pentru posturile de inspector scolar adjunct

Dacă Aura Danielescu nu a avut contracandidat la concursul pentru inspector școlar general Timiș, nu la fel stau lucrurile în cazul posturilor pentru adjuncți. Actualii lideri ai ISJ, deși nu și-au depus încă toți dosarele, vor avea cel puțin doi contracandidați. Înscrierile se încheie peste două zile.

Dan Stoicanescu

IPJ Timis are un nou adjunct

Comisarul Dan Constantin Stoicănescu este noul adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Aceasta a fost numit, de la 1 martie, printr-o dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, și va ocupa locul lăsat liber de comisarul șef Gheorghe Popescu, trimis în judecată într-un dosar de corupție.

Francisc Halasz se pregateste de concurs! Vrea sa ramana inspector scolar adjunct in Timis

Ministrul Educației și Cercetării organiează concursuri pentru posturile de inspector școlar general și inspector școlar adjunct. În Timiș, după ce a cântărit bine situația, inspectorul general Aura Danielescu s-a înscris la concurs, fiind și singura candidată. Adjunctul Francisc Halasz vrea și el să rămână în funcție.

Timisoreanul Mircea Criste, votat adjunct al Avocatului Poporului

Conducerea Parlamentului a votat marți numirea a doi noi adjuncți ai Avocatului Poporului. Este vorba de Mircea Criste și Constanța Ștefănescu, ambii fiind propuși de Avocatul Poporului, Victor Ciorbea. Vicepreședintele Senatului, Cristian Dumitrescu, a afirmat că legea a fost modificată astfel încât Avocatul Poporului îi propune pe cei doi adjuncți, care sunt votați apoi în birourile permanente reunite.

UNPR vrea (si) postul de adjunct la Regionala vamala

Revenirea la şefia Direcţiei Regionale Vamale Timişoara a unui timişorean nu bucură încă pe toată lumea. Se ştie, timp de peste doi ani, şef al vămilor din Vest a fost arădeanul Aurel Mătiuţ, fapt care a stârnit multe orgolii şi în sistemul vamal, dar şi în mediul politic.

Top