Arhiva pentru eticheta: gheorghe popescu

Comisarul sef Gheorghe Popescu, sase luni cu suspendare pentru un televizor

Comisarul sef Gheorghe Popescu, sase luni cu suspendare pentru un televizor

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție Timiș, comisarul șef Gheorghe Popescu, Timis, a fost condamnat la șase luni de inchisoare cu suspendare pentru luare de mită. Sentința a fost dată de Tribunalul Timiș, Popescu fiind trimis în judecată pentru că a primit mită un televizor.

Marian Iancu hotaraste cu cine va vota ACS Poli la alegerile de la FRF

Reprezentanţii lui ACS Poli Timişoara au fost pe invers la alegerile pentru stabilirea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Subalternii lui Florenţiu Staicu au votat cu Dumitru Dragomir, personaj de tristă amintire care nu a mai călcat pe arena „Dan Păltinişanu” de frica suporterilor timişoreni, în detrimentul lui Gino Iorgulescu. Timişorenii sunt pe cale să voteze contra curentului și la alegerile de la FRF.

Telefonul prostituatei ucise ar putea duce la prinderea criminalilor

Cazul prostituatei ucise, în noaptea de duminică spre luni, în Calea Şagului, a pus pe jar Poliţia timişeană. Oamenii legii au întocmit un cerc de suspecţi şi verifică apelurile telefonice şi mesajele de pe telefonul mobil al femeii. Comisarul şef Gheorghe Popescu, şeful IPJ, spune că prinderea criminalilor este doar o chestiune de timp.

Top