Arhiva pentru eticheta: masloc

apa rece la robinet

La Maşloc se întrerupe furnizarea apei reci

La Maşloc se întrerupe furnizarea apei reci

Aquatim anunţă că, în perioada 18 – 28 iunie, între orele 9.00 şi 17.00, se va întrerupe zilnic furnizarea apei reci, în localitatea Mașloc, pentru spălarea bazinului de înmagazinare și a rețelei de distribuție, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

Fara apa rece la Masloc

Aquatim anunță că luni, 26 septembrie, între orele 10 și 14, va întrerupe furnizarea apei reci în Mașloc ca urmare a lucrărilor de spălare a rezervorului de înmagazinare a apei. De asemenea, în perioada 27 – 29 septembrie, în aceeași localitate, între orele 10 și 15, va fi spălată rețeaua de distribuție a apei potabile.

aquatim

Apa rece oprita la Masloc

Aquatim anunță că vineri, 22 iulie, între orele 9 și 15, este planificată spălarea rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Mașloc. Ca urmare, în acest interval orar, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în localitate. „Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada

Maslocul, capitala culturala a… Timisului?!

La finele lunii februarie, consilierii județeni au aprobat agenda principalelor manifestări culturale și sportive pentru care CJ va oferi bani în 2015. E vorba despre 920 de proiecte, în sumă totală de 4,9 milioane de lei. O școală dintr-o comună din Timiș bate însă cinci orașe, din care unul n-a primit niciun leu!

Top