Arhiva pentru eticheta: adrian cocoana

Sotia lui Adrian Cocoana cauta Ferrari cu… garantie si licenta

Sotia lui Adrian Cocoana cauta Ferrari cu… garantie si licenta

Timișoreanul Adrian Cocoană și-a dobândit „celebritatea” după ce s-a urcat cu un Ferrari pe trotuar, omorând un tânăr. Nouă ani mai târziu, soția lui caută, pe Facebook, un bolid de aceeași marcă, aparent jucărie, la care vrea și… garanție.

La sase ani de cand l-a ucis pe Lucian Reja, Cocoana e liber, desi de curand a fost saltat de mascati

De șase ani, pe unul dintre picioarele viaductului de pe Calea Aradului, o plăcuță amintește trecătorilor că acolo și-a pierdut viața un tânăr pe nume Lucian Reja. A fost unul dintre cele mai stupide accidente produse vreodată la Timișoara, cu un șofer care conducea un super-bolid și și-a lăsat victima să moară sub roțile mașinii.

Sorin Udrea si Adrian Cocoana, saltati de mascati intr-un dosar de camatarie

Câteva zeci de persoane s-au trezit, vineri dimineață, cu mascații la ușă. Acțiunea DIICOTși a Poliției de Frontieră țintește o rețea foarte puternică de cămătari, prejudiciul estimat fiind de două milioane de euro. Printre cei vizați se numără Ioan Florin Andraș, interlopul Sorin Udrea și „criminalul cu Ferrari”, Adrian Cocoană.

Adrian Cocoana a fost eliberat pentru buna purtare

A omorât un om după ce s-a urcat cu mașina pe trotuar, a fugit la locul accidentului, dar s-a purtat exemplar după gratii, așa că ar putea fi ieși mai repede din penitenciar. Adrian Cocoană ar putea fi eliberat condiționat după ce magistrații au decis să accepte întreruperea pedepsei. UPDATE: Cocoană a ieșit, marți după-amiază, din penitenciar.

Top