Arhiva pentru eticheta: eliberat

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea iese din închisoare!

Liviu Dragnea iese din închisoare!

Tribunalul Giurgiu a decis ca fostul lider PSD Liviu Dragnea să fie eliberat din închisoare. El urmează să părăsească Penitenciarul Rahova în această după-amiază, după parcurgerea unor formalităţi. Tribunalul Giurgiu a dezbătut joi cererea de eliberare condiţionată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea. Acesta executa o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare

Adriean Videanu a fost eliberat, Dorin Cocos si Alina Bica raman dupa gratii

Fostul ministru PDL Adriean Videanu a fost eliberat vineri dimineață. El va fi cercetat sub control judiciar, aceasta fiind decizia definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Videanu este anchetat într-un dosar disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP și a fost arestat timp de șase zile.

Adrian Cocoana a fost eliberat pentru buna purtare

A omorât un om după ce s-a urcat cu mașina pe trotuar, a fugit la locul accidentului, dar s-a purtat exemplar după gratii, așa că ar putea fi ieși mai repede din penitenciar. Adrian Cocoană ar putea fi eliberat condiționat după ce magistrații au decis să accepte întreruperea pedepsei. UPDATE: Cocoană a ieșit, marți după-amiază, din penitenciar.

Povestea unei crime cu repetitie / FOTO

Un individ cu opt clase, cu un intelect sub medie – așa arată un criminal lăsat liber de instanțe, pentru că aceia care ar fi trebuit să-i demonstreze vinovăția n-au făcut-o. Povestea crimei de duminică seara de la Oravița e dureros de asemănătoare cu aceea a morții fetiței de la Gârliște, ucise acum zece ani de Iancu Măran.

SOV va fi eliberat

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au admis recursul formulat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi Ilie Cezar. Cei doi vor fi judecaţi în stare de libertate.

Top