Arhiva pentru eticheta: apolitic

Adrian Orza

Jurnal de campanie (6). Talentatul şi mult prea „apoliticul” domn Orza. Adrian Orza

Jurnal de campanie (6). Talentatul şi mult prea „apoliticul” domn Orza. Adrian Orza

Cu mare emoţie, timişorenii au aflat pe data de 1 august a.c. că Adrian Orza se retrage din cursa pentru scaunul de primar al Timişoarei. Ce pierdere, ce tristeţe! Orza a reunţat la competiţie, la doar două săptămâni după ce acceptase să candideze susţinut de Partidul Republican. (Da, ştiu – Who the f..k is Partidul

Sorin Grindeanu

„PSD-ist pe viata”, Sorin Grindeanu se bucura de statutul de apolitic. Cu un salariu potential de peste 10.000 de euro

Nu este nici banc și nici o piesă amintind de Caragiale, dar PSD și Liviu Dragnea i-au făcut un mare bine lui Sorin Grindeanu când l-au exclus din partid. Dacă era membru, fostul premier nu se putea lăuda acum cu apolitismul său, astfel că poate prelua șefia ANCOM, unde salariul lunar depășește 10.000 de euro.

Derapajele partinice ale „apoliticului” prefect Dogariu

Zilele trecute a avut loc un mic incident cu iz diplomatic, dacă pot să-i spun așa. Trei ambasadori din Levant s-au dus la primărie, iar în momentul în care au văzut că sunt primiți de viceprimarul Dan Diaconu, nu de primarul Nicolae Robu, și-au ridicat poalele în cap și au ieșit supărați. Asta, cu toate că în ziua precedentă au fost anunțați că primarul nu-i va putea primi, fiind plecat la București cu trebi politice. A fost gafă, a fost o neînțelegere?

Top