Arhiva pentru eticheta: exclus

Claudiu Chira, Raul Ambrus

Consilierul local Raul Ambruş a fost exclus din PNL!

Consilierul local Raul Ambruş a fost exclus din PNL!

Liderii PNL Timiş au decis, în această seară, să-l excludă din partid pe consilierul local Raul Ambruş. Acestuia i se reproşează scandalurile de la alegerile din PNL Timişoara, dar şi faptul că a votat altfel decât în linia partidului în Consiliul Local Timişoara. Totuşi, până când Ambruş îşi va pierde şi mandatul de consilier va

Sorin Grindeanu

„PSD-ist pe viata”, Sorin Grindeanu se bucura de statutul de apolitic. Cu un salariu potential de peste 10.000 de euro

Nu este nici banc și nici o piesă amintind de Caragiale, dar PSD și Liviu Dragnea i-au făcut un mare bine lui Sorin Grindeanu când l-au exclus din partid. Dacă era membru, fostul premier nu se putea lăuda acum cu apolitismul său, astfel că poate prelua șefia ANCOM, unde salariul lunar depășește 10.000 de euro.

A incheiat intelegeri peste tot cu PMP, dar acum Dragnea spune ca nu se mai aliaza cu… Basescu

PSD exclude orice alianță cu Traian Băsescu și PMP în perspectiva alegerilor parlamentare, susține președintele social-democrat Liviu Dragnea! Liderul PSD a spus, miercuri, la Adevărul Live, că nu are nevoie de PMP, în perspectiva unei moțiuni de cenzură, deoarece parlamentarii proveniți din UNPR din acest partid știu ce au de făcut.

Petrica Folica, exclus din PP-DD!

Plecarea sa furtunoasă din plenul cu scântei al Consiliului Local Timișoara l-a costat! Pentru că a pus morala sa personală mai presus de interesele de partid, Petrică Folică a fost dat afară din PP-DD! Fostul detectiv a fost consilier local mai puțin de un an, interval în care s-a pus de două ori contra intereselor directe ale PSD.

sosea centura

Pentru ca Timisul a fost total exclus de la investitii in 2014, PDL picheteaza prefectura

Deputatul PDL Alin Popoviciu susține că nicio investiție majoră pentru județul Timiș nu este prinsă în bugetul pentru 2014 și că parlamentarii USL nu au votat nici măcar amendamentele referitoare la proiectele promise în campania electorală de anul trecut. PDL urmează să picheteze, săptămâna viitoare, prefectura.

Liberalii isi iau adio de la Ciuhandu

Eclipsată total în ultima perioadă de timişoreanca social-democrată cu pictorial în Playboy, scena politică locală dă semnale de o oarecare revigorare. Cele mai vii semnale vin dinspre PNL şi PSD, cele două formaţiuni asociate în Uniunea Social Liberală. După ce s-a vehiculat mult timp scenariul că această uniune ar urma să-l susţină pe Gheorghe Ciuhandu la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat de primar, liberalii au transmis sec: exclus.

Top