Arhiva pentru eticheta: bc timba

Leontin De Maio, mai tare decat „Mama Natura”

Orgoliile în baschetul masculin timişorean sunt nebănuite, de când oraşul de pe Bega are două echipe în prima ligă. Derby-ul dintre BC Timişoara şi BC Timba a ţinut capul de afiş al ultimei etape din Liga Naţională. Faţă de alte dispute, jocul de sâmbătă a fost mult mai echilibrat, BC Timba Timişoara având un lot mult mai bun decât în trecut. Câştigători au fost „leii” de la BC Timişoara, care s-au impus cu 82-70.

Jozo Brkic, ultima noutate a „ursilor”

BC Timba Timişoara continuă să aducă baschetbalişti cu experienţă. Jozo Brkic este noul jucător al BC Timba Timişoara. Sportivul cu dublă cetăţenie, croată şi bosniacă, a evoluat în sezonul 2013-2014 în Slovenia, la formatia Rogaska, unde, în 22 de minute pe meci, a acumulat o medie de 10.8 puncte şi 5 recuperări. Jozo Brkic are

BC Timba a transferat un fost campion al Germaniei

Sârbul Mladen Sljivancanin este primul transfer al echipei BC Timba Timişoara. Jucătorul de 29 de ani, care a jucat în ultimul sezon pentru Borac Cacak, este polivalent, putând fi folosit pe poziţiile 1,2 şi 3. Sljivancanin are o bogată experienţă în baschetul european, fiind campion al Germaniei cu echipa Frankfurt Skyliners (2006) şi câştigător al Cupei Germaniei un an mai târziu, cu aceeaşi echipă.

Grindeanu cere bani primariei pentru doua cluburi sportive apropiate de PSD

Unul din cele 31 de proiecte pe care social-democrații de la Timișoara vor să le vadă finanțate de la bugetul local privește două echipe sportive cu mari afinități către PSD. Este vorba despre BC Timba, condusă de un simpatizant recunoscut al partidului, Sebastian Răducanu, dar și despre Taifun Racing Team, echipă de motociclism a cărei mare vedetă este Cătălin Cazacu, un alt apropiat al PSD.

baschet

Fuziune intre BC Timba si BC Timisoara? O parte vrea, o parte ba

Vicepreşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, vrea ca Timişoara să aibă o singură echipă de baschet, în prima ligă, din sezonul viitor. Social-democratul propune o fuziune între BC Timba şi BC Timişoara. Reacțiile celor două tabere, care nu au fost consultate încă, sunt diferite.

Top