Arhiva pentru eticheta: blocaje

Timisoara e blocata in trafic. Robu: Oamenii imi spun ca sunt temerar / FOTO

Timisoara e blocata in trafic. Robu: Oamenii imi spun ca sunt temerar / FOTO

FC Ripensia. Bd. Pârvan. Zona Maria. Bd. Republicii. Spitalul de copii. Circumvalațiunii. Calea Lipovei. Traficul din Timișoara se desfășoară în condiții infernale. Se stă zeci de minute pe rute care, în mod normal, pot fi parcurse într-un sfert de oră. Primarul Nicolae Robu spune însă că timișorenii îl felicită pentru decizia de a porni mai multe șantiere simultan.

In cor de claxoane, Robu, catre soferi: Mare e gradina Domnului! Nemultumitii ar trebui sa nu foloseasca pasajul Jiul cel putin o luna

Durează zeci de minute să traversezi Timișoara, iar străzi întregi sunt blocate de coloanele de mașini. Primarul Nicolae Robu spune însă că nemulțumiții ar trebui să se gândească la interesul public și că șantierele sunt singura soluție pentru ca orașul să se modernizeze.

Timisoara, blocata in trafic. S-a terminat mini-vacanta, a inceput haosul

Prima zi de după mini-vacanța de Rusalii a întins la maximum nervii șoferilor. Orașul a fost efectiv blocat și, fie că a fost vorba de centrul Timișoara sau de Bd. Cetății, a durat o eternitate să ajungi la destinație. Primarul Nicolae Robu cere răbdare, pentru că numai așa vom putea avea un „oraș de invidiat”.

Dezastru: La Timisoara a plouat cu peste 50 litri/metru patrat! / FOTO

Noapte grea pentru pompierii din Timișoara. După ce meteorologii au instituit cod portocaliu de ploi, în orașul de pe Bega a fost activată Grupa Operativă din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş. În noaptea de 14 spre 15 mai, cei de la ISU au intervenit în aproape 60 de locuri, printre care trei spitale și două centre comerciale. Au devenit impracticabile viaductele Popa Șapcă și Gheorghe Lazăr, precum și pasajul Jiul.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com