Arhiva pentru eticheta: bucurie

„Ripi” sau bucuria fotbalului

„Ripi” sau bucuria fotbalului

Timișoara va avea de la anul două sau chiar trei echipe în Liga a II-a după spectaculoasa promovare a Ripensiei. Pornită la drum în 2012, din Liga a VI-a, nu a V-a precum cei de la ASU Poli, „Ripi” a parcurs această ascensiune a lui Sisif, cu multă decență, modestie și, evident, muncă. A promovat

Aplauze si strigate de bucurie la PNL Timiș: „Jos comunistii” si „Iohannis presedinte” / FOTO

Membrii ACL care s-au adunat la sediul PNL pentru a afla rezultatele exit-polului au așteptat în mare zarvă momentul în care, de pe televizor, li s-a spus rezultatul. Gălăgia s-a oprit atunci când s-a afișat pe ecran scorul de 50% – 50%, iar după aceea au urmat aplauze și strigăte de bucurie.

Poli – U Cluj, repriza a III-a: „vicele” Velcea, umilit in public de Ioan Timofte

Multe lucruri despre meciul Poli – U Cluj nu mai sunt de spus. Au fost două reprize total diferite, chiar ciudat de diferite. (Dacă n-ar fi fost un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare, ai spune că a fost unul destinat pariorilor: 1 pauză, 2 final). Am avut așadar o primă repriză controlată copios de timișoreni, care au marcat un gol, dar li s-a refuzat și un penalty clar, plus o eliminare obligatorie a unui clujean.

Georgiana Cornu l-ar fi batut pe Victoras Socaciu, dar i-au luat-o altii inainte!

Părinții lor par să se iubească, cel puțin la nivel declarativ. Copiii însă nu se plac deloc și nici nu fac vreun efort să ascundă asta. Georgiana Cornu a dat pe afară de fericire, miercuri, pe Facebook, după ce fiul Marinei Almășan ar fi luat bătaie în Turcia!

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com