Arhiva pentru eticheta: ruta ocolitoare

Incepe calvarul la Popa Sapca. Robu: Nu avem unde sa cream rute alternative

Incepe calvarul la Popa Sapca. Robu: Nu avem unde sa cream rute alternative

Strada Popa Șapcă, dar și o parte din Bd. Antenei se închid de luni, 8 mai, și vor fi redeschise abia în luna septembrie. Restricțiile sunt cauzate de șantierul de lărgire a pasajului, iar vestea și mai proastă este că sunt șanse aproape nule pentru crearea unei rute ocolitoare.

Buruienile si praful, acasa la ele pe ruta ocolitoare din zona Sudului

Munți de pământ, buruieni ca-n junglă și multă delăsare. Asta e impresia pe care o lasă șoferilor ruta ocolitoare a pasajului Michelangelo. Deși acesta e finalizată de aproape un an și în urma șantierului ar fi trebuit să se facă o curățenie generală, totul a rămas doar în stadiul de vorbe.

Calea Mosnitei are asfalt nou-nout de 400.00 de euro

Primăria Timișoara a deschis o nouă rută pentru descongestionrea traficului în Plopi – Traian. Este vorba despre de peste doi kilometri de asfalt pe Calea Moșniței și strada Albăstrelelor, care vor face viața mai ușoară timișorenilor care locuiesc în zonele Câmpului, Lunei, Baba Dochia și Kuntz.

Ruta de cinci minute din Soarelui pe Pestalozzi, dar nimeni nu merge pe acolo

Faimoasa ruta ocolitoare de pe Bd. Sudului e aproape necirculată! Și asta, în condițiile în care traficul din Timișoara e sufocat de dimineața până seara. Primarul Nicolae Robu a găsit și explicația: timișorenii nu știu care sunt traseele alternative. E la fel de adevărat că acestea nu sunt semnalizate în niciun fel.

Toamna se numara inaugurarile: Robu a testat o noua ruta ocolitoare

Trei kilometri de rută ocolitoare – asta a inaugurat, luni, primarul Nicolae Robu. Aceasta face legătura între zona Pieței 700 – Alcatel și ieșirea spre Lugoj. Robu vrea ca pe această șosea, limita de viteză să fie 70 km/h și susține că deschiderea ei va descongestiona intersecțiile din Piața Mărăști și Punctele Cardinale.

Bataia de joc de la ruta ocolitoare continua

Muncitorii lui Georgică Cornu n-au terminat lucrările la deja faimoasa rută ocolitoare de pe Bd. Sudului. Conform declarațiilor viceprimarului Dan Diaconu, luni ar fi trebuit finalizate trotuarele și pistele de biciclete. Realitatea de pe teren e însă alta, iar munții de pământ sunt bine mersi și acum.

Un nou termen pentru Cornu: pana luni face curat pe ruta ocolitoare

Ruta ocolitoare pentru zona Michelangelo are o lungime de numai 400 de metri, dar a fost finalizată în vreo patru luni. În urmă au rămas doar mormane de pământ, în loc de trotuare şi piste pentru biciclete. Angajații milionarului Georgică Cornu, n-au mai venit pe şantier… din cauza unor probleme de la firmă! Acum, urmează să termine lucrarea până luni.

Promisa de cel putin trei ori, ruta ocolitoare inca nu e gata

Ruta ocolitoare a pasajului Michelangelo nu s-a deschis nici acum, deși primarul Nicolae Robu o promisese, din nou, pentru săptămâna trecută. Alte detalii nu sunt cunoscute în prezent, deoarece municipalitatea nu are purtător de cuvânt, iar edilul șef nu a făcut declarații în ultima săptămână. A fost, probabil, foarte ocupat: chiar de ziua lui, a participat la o emisiune la televiziunea celui care se ocupă şi de lucrările la ruta ocolitoare.

Vremea l-a dovedit din nou pe Robu: ruta ocolitoare nu e gata din cauza ploii

Ruta ocolitoare a șantierului Michelangelo, promisă încă din luna februarie, nu e încă deschisă traficului. De vină este vremea, inamicul permanent al primarului Nicolae Robu. Acesta declara că, la finele săptămânii trecute, va fi turnat stratul de asfalt. Operațiunea nu a fost efectuată, deși, la Timișoara, nu plouă decât de miercuri.

Pe motiv de asfalt, Robu recunoaste ca a gresit estimarea pentru ruta ocolitoare

Primarul Nicolae Robu declara că, la începutul lunii mai, şoferii vor putea folosi ruta ocolitoare pentru evitarea zonei Michelangelo. Luni și-a reconsiderat poziția și a recalculat: acum, susține că specialiștii care i-au oferit estimările nu au luat în considerare faptul că primăria ar dori şi… un strat de asfalt peste tarla!

Promisa de doua luni, ruta ocolitoare de pe Sudului e departe de a fi gata / FOTO

Aproape două săptămâni au trecut de când primarul Nicolae Robu a declarat, ultima oară, că ruta pentru ocolirea viitorului pasaj Michelangelo va fi gata. Acest lucru încă nu s-a întâmplat. Lucrarea este executată de firma Confort, ale cărei utilaje stau la soare pe Bulevardul Sudului.

Top