Arhiva pentru eticheta: confort

Georgica Cornu nu va primi peste 660 de milioane de lei de la RAAN

Georgica Cornu nu va primi peste 660 de milioane de lei de la RAAN

Confort SA, firmă deținută de omul de afaceri Georgică Cornu, a pierdut procesul prin care cerea 663 milioane de lei de la Regia Autonomă pentru Activități Nucleare, aflată în faliment. Suma reprezintă 35% din totalul datoriilor pe care RAAN le avea față de creditori în momentul în care a fost deschisă procedura de insolvență.

850.000 de euro pentru reparatii pe Rebreanu! Primaria vrea sa recupereze o parte din bani de la Cornu

Primăria repară pe banii ei două dintre arterele cele mai circulate și mai degradat din Timișoara. Este vorba despre bulevardele Liviu Rebreanu și Iosif Bulbuca, reabilitate de Confort SA și făcute praf la foarte scurt timp de când au fost redate în folosință. Asta, dacă vor fi de acord și consilierii locali.

Primaria toarna asfalt pe strazile de pamant si are liniste cel putin patru ani

Primăria pune ciment și pietriș pe străzile de pământ, iar apoi toarnă un strat subțire de asfalt.. E soluția cea mai ieftină. În plus, spun reprezentanții PMT, e garantată până la șase ani, în funcție de trafic, și nu e nevoie de lucrări de întreținere. În următoarea perioadă vor avea parte de acest tratament străzile din spatele magazinului Selgros. Operațiunea costă 1,8 milioane de lei și va fi executată de firma Confort.

Bataia de joc de la ruta ocolitoare continua

Muncitorii lui Georgică Cornu n-au terminat lucrările la deja faimoasa rută ocolitoare de pe Bd. Sudului. Conform declarațiilor viceprimarului Dan Diaconu, luni ar fi trebuit finalizate trotuarele și pistele de biciclete. Realitatea de pe teren e însă alta, iar munții de pământ sunt bine mersi și acum.

Un nou termen pentru Cornu: pana luni face curat pe ruta ocolitoare

Ruta ocolitoare pentru zona Michelangelo are o lungime de numai 400 de metri, dar a fost finalizată în vreo patru luni. În urmă au rămas doar mormane de pământ, în loc de trotuare şi piste pentru biciclete. Angajații milionarului Georgică Cornu, n-au mai venit pe şantier… din cauza unor probleme de la firmă! Acum, urmează să termine lucrarea până luni.

Promisa de cel putin trei ori, ruta ocolitoare inca nu e gata

Ruta ocolitoare a pasajului Michelangelo nu s-a deschis nici acum, deși primarul Nicolae Robu o promisese, din nou, pentru săptămâna trecută. Alte detalii nu sunt cunoscute în prezent, deoarece municipalitatea nu are purtător de cuvânt, iar edilul șef nu a făcut declarații în ultima săptămână. A fost, probabil, foarte ocupat: chiar de ziua lui, a participat la o emisiune la televiziunea celui care se ocupă şi de lucrările la ruta ocolitoare.

Pe motiv de asfalt, Robu recunoaste ca a gresit estimarea pentru ruta ocolitoare

Primarul Nicolae Robu declara că, la începutul lunii mai, şoferii vor putea folosi ruta ocolitoare pentru evitarea zonei Michelangelo. Luni și-a reconsiderat poziția și a recalculat: acum, susține că specialiștii care i-au oferit estimările nu au luat în considerare faptul că primăria ar dori şi… un strat de asfalt peste tarla!

Promisa de doua luni, ruta ocolitoare de pe Sudului e departe de a fi gata / FOTO

Aproape două săptămâni au trecut de când primarul Nicolae Robu a declarat, ultima oară, că ruta pentru ocolirea viitorului pasaj Michelangelo va fi gata. Acest lucru încă nu s-a întâmplat. Lucrarea este executată de firma Confort, ale cărei utilaje stau la soare pe Bulevardul Sudului.

Robu e linistit: „Ma astept sa nu tina lucrarile de pe Rebreanu”

Confortul lui Georgică Cornu s-a executat și, la solicitarea primarului Nicolae Robu, a făcut, sâmbătă, niște „plombări” pe bd. Liviu Rebreanu. Șoferii să nu-și imagineze însă că lucrările sunt de calitate! O recunoaște însuși edilul șef, care spune, senin, că se așteaptă ca acestea să nu țină, pentru că… sunt făcute în regim de forță majoră!

Cornu: „Probabil domnul Grindeanu a inceput mai devreme campania electorala”

Georgică Cornu, patronul firmei Confort şi preşedintele CCIAT, răspunde acuzaţiilor venite din partea administraţiei locale. Viceprimarul Sorin Grindeanu a declarat, în mai multe rânduri, că este nemulţumit de lucrările pe care le execută această societate la drumurile din oraş.

Cornu forteaza mana Primariei Timisoara

Confort SA a apelat la o metodă neobișnuită pentru a solicita creşterea preţului lucrărilor pentru reparaţiile la strada Steaua. Societatea patronată de Georgică Cornu a făcut o cerere de amânare a lucrărilor și a încercat să sensibilizeze Primăria Timişoara, printr-o hârtie de la CCIAT, instituţie condusă de același Georgică Cornu.

Top