Arhiva pentru eticheta: catedrala mantuirii neamului

CJ Timiș se pregătește să dea peste 2 milioane de lei pentru biserici și Catedrala Mântuirii Neamului

CJ Timiș se pregătește să dea peste 2 milioane de lei pentru biserici și Catedrala Mântuirii Neamului

CJ Timiș va aloca peste câteva zile bani pentru bisericile din județ, dar și pentru șantierul de la Catedrala Mântuirii Neamului. Suma este puțin mai mare decât cea de anul trecut.

Au dat 100.000 de lei din bani publici pentru Catedrala Mantuirii Neamului, acum se pregatesc de… donatii!

Consilierii judeţeni din Timiş au dat vineri 100.000 de lei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului de la Bucureşti. La plenul viitor, ei ar putea face donații în nume propriu, în același scop. În plus, la rectificarea din august, încă 100.000 de lei vor alocați pentru cultele din județ.

Dar avem catedrala si la noi, in Mehala!

Legiferarea locală a bugetelor județului și municipiului rămâne o procedură care cu greu atinge preocupările omului de rând. Evenimentul a fost punctat de presa locală tipărită sau online, dar cetățeanul, contribuabilul ce lasă din venitul său partea comunității, habar nu are de ce reprezentantul său în consiliu voteaz așa și nu invers. De ce dă bani pentru cartierul ăla și nu pentru celălalt.

Robu nu stie sigur daca-l refuza pe Preafericitul Daniel

Primarul Nicolae Robu nu mai e așa categoric în a refuza alocarea unei sume pentru Catedrala Mântuirii Neamului. El spune totuși că, și dacă va fi luată în considerare cererea patriarhului Daniel, nu va fi vorba de foarte mulți bani. Consiliul Județean Timiș a alocat, marți, 100.000 de lei pentru acest proiect faraonic.

De ce sa dea timisorenii bani pentru catedrala mantuirii preasecuristilor capi ai BOR?

Indecent de fericitul patriarh peste o țară extrem de tristă, Daniel Ciobotea pe numele lui, a mai scos din largile și numeroasele buzunare burdușite de bani o idee absolut stranie. Totul, pentru a-și realiza faraonicul vis de ridicare a așa-zisei Catedrale a Mântuirii Neamului.

Top