Arhiva pentru eticheta: electoral

(P) Calin Dobra: Noi am fost mereu in mijlocul oamenilor, nu doar acum, in perioada electorala

(P) Calin Dobra: Noi am fost mereu in mijlocul oamenilor, nu doar acum, in perioada electorala

Domnule Dobra, constatăm că PSD Timiș a pornit în forță campania electorală, iar prima întâlnire cu cetățenii a fost la Lugoj în prezența fostului premier Victor Ponta. Lugojul nu e doar leagănul social-democrației românești, ci și un reper la nivel național pentru PSD. Administrația noastră de aici, în frunte cu domnul primar Francisc Boldea, a

Colonada electorala incinge spiritele la Buzias! Orice alte lucrari in oras sunt blocate

După ani de zile în care a lăsat-o în paragină, Primăria Buziaș a început, în această iarnă, lucrările de reabilitare a colonadei, unul dintre cele mai frumoase monumente istorice din Banat. Se întâmpla chiar înainte de Anul Nou, pe 29 decembrie și oarecum pe șest, fiindcă și consilierii locali au aflat despre această investiție din panoul pus de constructori la lucrări..

Dar avem catedrala si la noi, in Mehala!

Legiferarea locală a bugetelor județului și municipiului rămâne o procedură care cu greu atinge preocupările omului de rând. Evenimentul a fost punctat de presa locală tipărită sau online, dar cetățeanul, contribuabilul ce lasă din venitul său partea comunității, habar nu are de ce reprezentantul său în consiliu voteaz așa și nu invers. De ce dă bani pentru cartierul ăla și nu pentru celălalt.

Cine are panotaj mai desantat: Robu sau Orza? / FOTO

Mai mulți candidați la Primăria Timișoara, printre care și Adrian Orza, dar și oameni politici, „analiști” sau simpli băgători de seamă, au criticat, în ultimul timp, panotajul excedentar al liberalului Nicolae Robu. Pe undeva, probabil că au dreptate, numărul mare de panouri electorale ale liberalului indicând o anumită opulență, care nu dă prea bine în această perioadă de criză economică.

Victoria ragaitului electoral

Crin Antonescu a lăsat pentru o zi blugul strâmt şi evazat, pleata hipiotă şi gusturile muzicale pentru Led Zeppelin, Deep Purple şi The Doors, permiţându-şi, dacă tot e vacanţă parlamentară, o binemeritată campanie electorală în Colegiul 6 Neamţ, al defunctului Victor Surdu, cu mici, bere gratis şi melodiile binecunoscute ale guristei de muzică populară Mioara Velicu.

Iisus Hristos, agent electoral

Au trecut Sărbătorile de Paşte şi din acest an. Ca de obicei, românii, popor fundamental credincios, au sărbătorit cum ştiu ei mai bine, dând de lucru medicilor şi ambulanţelor. Cei care au reuşit să nu se îndoape până li se sparg foalele au spart capetele comesenilor.

Top