Arhiva pentru eticheta: cazarma u

Paragina de la vechiul abator, amendata cu 1.500 de euro

Paragina de la vechiul abator, amendata cu 1.500 de euro

De la începutul anului, 22 de proprietari de imobile au fost amendați de polițiștii locali pentru nepăsare. Proprietarul fostului abator de pe Bd. Eroilor a fost și el sancționat cu 1.500 de euro, iar cel al Cazarmei U urmează să afle cât va trebui să plătească.

Proprietarul Cazarmii U, amendat de Politia Locala pentru delasare

Cerealcom, proprietarul Cazarmei U, a fost amendat cu 5.000 lei și trebuie ca, până la începutul lunii octombrie, să se apuce de lucru. În caz contrar, primăria va cere în instanță ca proprietarul să fie obligat să intervină. Mioara Simcelescu, cea care deține uriașul imobil, susținea, acum câteva săptămâni, că i se pun bețe în roate chiar de către viceprimarul Traian Stoia.

Simcelescu: „Stoia, un viceprimar-frana, mincinos si dezinformator!”

La două zile după ce viceprimarul Traian Stoia spunea că proprietarii Cazarmei U vor fi somați să intervină asupra imobilului, Maria Simcelescu îi dă o replica dură social-democratului. Femeia de afaceri îl acuză pe acesta că a blocat proiectul cazărmii și că, de fapt, lucrările de reabilitare ar putea începe de îndată ce primăria alocă un teren pentru parcare. Simcelescu șterge pe jos cu „vicele” social-democrat, despre care spune că nu reprezintă decât interesele Bega Group.

Daca n-a ajuns hotel de 5 stele, Cazarma U e tot „hotel” pentru oamenii strazii

La aproape patru ani de când Mioara Simcelescu se certa cu arhitecții timișoreni, pentru un „Hilton de 5 stele” în locul Cazarmei U, vechiul imobil arată tot ca după război. Proprietarul a dat jos tencuiala și… atât. Acum, primăria o somează pe femeia de afaceri să intervină urgent.

Top