Arhiva pentru eticheta: centru de excelenta

Salbă de premii pentru copiii excelenți ai Timișului

Salbă de premii pentru copiii excelenți ai Timișului

Centrul Județean de Excelență din Timiș a adunat numeroase premii în urma concursurilor naționale la care au participat elevii care sunt pregătiți și aici, pe lângă cursurile care au loc în școlile lor de proveniență. Sunt zeci de medalii, iar trei dintre copii vor reprezenta România la olimpiade internaționale.

Centrul de Excelenta, mort inainte sa se nasca! Totul depinde de Ministerul de Finante

Inspectoratul Școlar Județean Timiș voia să deschidă, în aprilie, Centrul de Excelență dedicat elevilor cu performanțe deosebite la învățătură. Momentan însă, nu există o modalitate pentru plata profesorilor. Primăria Timișoara trebuie să obțină de la Ministerul Finanțelor o creștere a plafonului salarial.

titularizare

Pentru cei mai buni elevi: Centrul de Excelenta de la Timisoara se deschide in aprilie 2016

Centrul de Excelență din Timișoara este tot mai aproape de a-și deschide oficial porțile. Instituția a dat drumul testărilor pentru selecția elevilor, s-a stabilit un director, iar din prisma finanțării lucrurile par să stea foarte bine. Centrul va fi deschis, cel mai probabil, în primăvara lui 2016 și va avea parteneriate cu cel puțin două universități.

Haos la selectia pentru Centrul de Excelenta! Sute de elevi s-au calcat in picioare / FOTO

Înghesuială și proastă organizare! De asta au avut parte sute de elevi care au participat, sâmbătă, la o selecție pentru Centrul de Excelență al județului Timiș. Testarea a avut loc la Colegiul Național Bănățean, unde copiii și părinții s-au călcat în picioare. Organizatorii spun că la examen au venit prea mulți elevi.

Liceul „Socrates”, centru de excelenta cu zero promovati la Bac

Liceul „Socrates” n-a avut, în acest an, niciun promovat la bacalaureat. Școala n-a avut, de fapt, nici măcar clasă terminală, pentru că absolvenții clasei a XI-a de anul trecut s-au transferat, ca să nu dea examen la matematică! Inspectoratul Școlar nu găsește anormală situația. Culmea e că „Socrates” este „Centru de excelență pentru învățarea geometriei”.

O sansa in plus la viata pentru copiii bolnavi de leucemie / FOTO

Copiii bolnavi de leucemie au, de acum încolo, șanse mai mari de vindecare. Centrul de Excelență pentru Tratarea Cancerului inaugurat la Timișoara face posibilă o diagnosticare mult mai precisă și, deci, stabilirea unui tratament adecvat. Peste un milion de euro pentru acest centru s-au strâns în urma unei campanii publice.

Top