Arhiva pentru eticheta: cristian mircea

colterm

Dai un ban, dar scapi de facturi mari la incalzire! 100 de apartamente din Timisoara au contoare individuale

Dai un ban, dar scapi de facturi mari la incalzire! 100 de apartamente din Timisoara au contoare individuale

Exact 101 abonați ai Colterm plătesc, în prezent, facturi mai mici decât restul timișorenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. Asta, pentru că apartamentele lor au fost contorizate individual. Fiecare proprietar a plătit însă în jur de 1.000 de euro pentru a nu mai depinde de vecini.

Fara sa stie cate debransari ilegale sunt, Colterm spera sa-si recupereze de la anul clientii

Cu vreo 65.000 de apartamente legate la sistemul centralizat de încălzire, Colterm se confruntă încă, în fiecare an, cu un val de cereri de renunțare. Unele dintre acestea sunt respinse, dar, paradoxal, nimeni nu știe câți dintre cei refuzați s-au debranșat de capul lor. Șeful Colterm crede, pe de altă parte, că de anul viitor, timișorenii vor vrea să revină în sistem.

colterm

Timisorenii bransati la Colterm nu vor ingheta in case, cei cu centrale ar putea avea insa probleme

Timișorenii nu vor avea, în acest an, probleme cu frigul din apartamente. Cu o condiție: să fie branșați la sistemul centralizat. Colterm are deja asigurat întreg stocul de combustibil pentru sezonul rece, iar directorul societății spune că, și în cazul în care vor fi probleme cu furnizarea gazului, caloriferele vor dudui în miez de iarnă.

Colterm are director: interimarul Cristian Mircea a castigat concursul la care nu voia sa se inscrie

Două luni și jumătate a durat interimatul lui Cristian Mircea la șefia Colterm. Inițial nehotărât în privința instalării pe termen mai lung în funcția de manager, Mircea s-a răzgândit: s-a înscris la concurs, a avut un singur contracandidat și a câștigat. Moștenirea lăsată de fostul director Petrică Pampu este însă una foarte grea, compania de termoficare fiind cu un picior în groapă.

Surprize-surprize la Colterm: Timisoara ar putea cumpara energie termica de la o firma din… Selimbar!

Noul director al Colterm, Cristian Mircea, a avut parte de o surpriză lăsată moștenire de fostul manager Petrică Pampu. Este vorba despre un draft de contract între societatea timișoreană și o firmă din județul Sibiu, care vizează cumpărarea de energie termică de la aceasta din urmă! Prețul nu este precizat în actele puse la dispoziția consilierilor locali, iar Mircea nu a putut preciza de ce ar fi nevoie de o astfel de achiziție.

apa calda

Colterm promite ca apa calda de la robinete va fi chiar… calda!

Stați la etajul cinci și sunteți abonat Colterm? Atunci știți că, până să vă curgă apă caldă la robinet, trebuie să așteptați minute bune, iar pe factură apa rece ca gheața e facturată drept clocotită. Compania de termoficare caută soluții pentru remedierea acestei probleme. Între timp, a încheiat un proces de retehnologizare care a durat doi ani și a costat peste 46 de milioane de euro.

Top