Arhiva pentru eticheta: facturi

COLTERM

Precizări de la COLTERM. De ce unii clienţi au primit facturi mai mari

Precizări de la COLTERM. De ce unii clienţi au primit facturi mai mari

Temperaturile mici din luna mai i-au obligat pe cei de la COLTERM să prelungească furnizarea căldurii pe timp de noapte, până pe data de 18 a lunii respective. Acest lucru s-a regăsit în facturile clienţilor care au ales plata încălzirii în varianta 40% pe timp de vară.

Aquatim anunta investitii de 40 de milioane de euro pentru apa-canal in Timisoara

Facturile pe care le plătesc timișorenii pentru serviciile de apă și canalizare s-ar putea modifica în 2018, după ce au rămas la același nivel din 2014. Eventuala majorare nu va fi însă una substanțială, și asta în condițiile în care Aquatim are un program de investiții foarte cuprinzător.

stpt

Aproape 21 de milioane de lei a costat, in ultimii trei ani, bezna de pe strazile Timisoarei

În ultimii ani, aproape seară de seară, bezna se instalează pe străzile din diferite cartiere ale Timișoarei, iar autoritățile locale ridică din umeri: nu există decât un singur distribuitor de energie electrică. Facturile însă continuă să fie plătite, iar sumele nu sunt deloc mici. Actualul contract pentru… întuneric expiră la finele anului 2017.

piata libertatii

Peste 1,1 milioane de euro, gaura in bugetul pe 2016, pentru lucrarile din Cetate

Lucrările în Cetate sunt gata în mare parte, constructorul a emis facturi, însă primăria nu le-a plătit până la 31 decembrie 2015, astfel încât să le deconteze ulterior din fonduri europene. În aceste condiții, consilierii locali trebuie să fie de acord cu achitarea, din bugetul local pe 2016, a unei sume de peste 1,1 milioane de euro!

colterm

Dai un ban, dar scapi de facturi mari la incalzire! 100 de apartamente din Timisoara au contoare individuale

Exact 101 abonați ai Colterm plătesc, în prezent, facturi mai mici decât restul timișorenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. Asta, pentru că apartamentele lor au fost contorizate individual. Fiecare proprietar a plătit însă în jur de 1.000 de euro pentru a nu mai depinde de vecini.

Colterm a deschis robinetul la caldura, dar da si solutii pentru facturi mici

Colterm a dat drumul la căldură, iar timișorenii cărora li se pare prea frig în apartamente trebuie să aibă o discuție cu administratorul sau președintele de bloc. E recomandarea celor de la societatea de termoficare, care au explică de ce au pornit „soba”, deși e abia început de octombrie, și le spun ce să facă abonaților, dacă nu vor să plătească deja căldura.

Top